10 nejhorších GMO potravin
Už je známo, že geneticky modifikované potraviny způsobují problémy jak lidem či zvířatům, tak i životnímu prostředí. Navzdory rostoucí opozici se stále více potravin geneticky upravuje. Je důležité poznamenat, že vyhýbat se těmto jídlům už může být poněkud namáhavé, a zřejmě je čas se poohlédnout po jiných zdrojích, než je váš supermarket. Skvělé je vyhledat nejbližší farmářský trh, kde můžete být ujištěni, že se nejedná o modifikovanou zeleninu (ale čím si dnes můžete být jistí, že...). Pokud to chcete mít ideální, tak si zkuste co nejvíce potravin pěstovat sami.


Jsou mikrovlnky vlídnými představiteli pohodlí, nebo zákeřnými přispěvateli k biologickému a nutričnímu poškození? Rostoucí procento lidí nyní dbá na rady holistických zdravotních expertů a zbavují se svých mikrovlnných trub kvůli nebezpečím jídla, jež prošlo jejich úpravou. Lidé jsou jedinou bytostí na této planetě, která si s radostí zničí nutriční hodnoty svého jídla, než jej sní. Mikrovlnky nejsou žádnou výjimkou.
Mnoho běžných potravin, které konzumujeme denně, zvyšuje riziko rakoviny a některé z nich velmi výrazně.
Vaše ledviny pro vás pracují 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a prakticky bez přestávky. Takže přirozeně, pokud se cítíte vyčerpaní, apatičtí či zažíváte nějaké druh tělesné nerovnováhy, možná stojí za zkoušku pročistit si ledviny. Ty pro vás nejenom produkují hormony a filtrují ven nadbytečnou vodu a sodík, navíc čistí vaši krev a musí se víceméně vypořádat se všemi toxiny, které přijdou do vašeho těla skrze jídlo, vzduch a vodu. Společně s játry musí tvrdě pracovat, aby vás udržely ve zdraví a bezpečí, s čistou kůži a co nejlepší tělesnou váhou. Nicméně, s nesmyslně vysokým množstvím toxinů, jimž denně čelíme v moderní společnosti, někdy potřebujeme extra kroky navíc v podobě detoxikace našich ledvin. Potřebují si nutně odpočinou od přehnané námahy. Je třeba je začít léčit a přivést k rovnováze.