12 faktů o mikrovlnkách aneb proč byste je neměli už nikdy používat

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 29102

Jsou mikrovlnky vlídnými představiteli pohodlí, nebo zákeřnými přispěvateli k biologickému a nutričnímu poškození? Rostoucí procento lidí nyní dbá na rady holistických zdravotních expertů a zbavují se svých mikrovlnných trub kvůli nebezpečím jídla, jež prošlo jejich úpravou. Lidé jsou jedinou bytostí na této planetě, která si s radostí zničí nutriční hodnoty svého jídla, než jej sní. Mikrovlnky nejsou žádnou výjimkou.

Mikrovlny jsou zdrojem elektromagnetické energie (forma neionizujícího záření). Když vstupují do potravin, rozkmitávají molekuly vody, což vytváří tření molekul a výsledkem je rapidní růst teploty.

Mikrovlny doslova využívají super-zrychlených částic k ozáření vnitřního obsahu vody v jídle a přivádí ji k varu. Nejenom, že se konzumace takto upraveného jídla přisuzuje k neplodnosti u mužů, ale denaturuje esenciální proteiny v jídle, čímž ho činí špatně stravitelným/nestravitelným. Tělo neví, jak k němu přistupovat, protože „nerozpoznává“ jeho strukturu.

Mikrovlnné trouby vytvářní ionty a různé volné radikály, které ničí viry a bakterie, ale ne toxiny. Experti došli k výsledku, že jídlo upravené v mikrovlnce ztrácí okolo 60-90% své vitální energie a zároveň dochází ke strukturální dezintegraci. Živiny, původně obsažené, se mění, což vede k zažívacím nemocem. Zvyšuje se počet rakovinných buněk v žaludku a ve střevech.

Unikající radiace z mikrovlnky představuje vážný problém. Dostatečně vážným na to, aby FDA nastavila pro výrobce maximální limit radiačních úniků. Nicméně, abyste kompletně eliminovali nebezpečí z tohoto ozáření, tak máte jedinou možnost - nepoužívat mikrovlnnou troubu vůbec. Proč? Kromě rakoviny způsobuje i defekty u nenarozených dětí a další závažné potíže.

Pro zajímavost, právě z těchto důvodů byly mikrovlnné trouby v Sovětském svazu v roce 1976 zakázané. Sovětští vědci zjistili, že vystavení mikrovlnnému záření snižuje u některých vitamínů schopnost absorbovat se do lidského těla, drasticky zrychluje rozpad struktury všech jídel...

V roce 1991 švýcarský doktor Hans Ulrich Hertel publikoval studii, jež ukazuje, že vaření nebo ohřívaní jídla tímto způsobem představuje mnohem vyšší zdravotní riziko než tradiční způsob. Zjistil, že lidé, kteří jedí mikrovlnami připravené jídlo ztrácejí například hemoglobin a lymfocity.

V roce 2003 studie španělské vlády ve městě Murcia demonstrovala, jakým způsobem ovoce ohřáté v mikrovlnné troubě ztratilo 97% substancí, které přispívají ke snížení šance na koronární onemocnění.

Není žádného atomu, molekuly, buňky ani organického systému, který by dokázal odolat takto násilné, destruktivní síle po delší dobu. Mikrovlny rychle ničí delikátní molekuly vitaminů a dalších přirozených živin. Další studie ukázala, že mikrovlny zničí v zelenině též okolo 97% všech živin.


 12 efektů mikrovlnného ozařování

1. Poškození přirozeného energického pole člověka, obzvlášť po delší době

2. Degenerace buněk, obzvlášť krevních a lymfatických

3. Degenerace a destabilizace přirozených systémů v potravě, což vyvolává problémy při zpracovávání

4. Degenerace a destabilizace potenciálu vnitřních buněčných membrán při katabolických procesech

5. Degenerace a úpadek elektrických nervových impulsů v mozku

6. Degenerace, úpadek nervových elektrických spojů a ztráta energetické symetrie v nervových centrech, v centrálních i samostatných nervových systémech

7. Ztráta rovnováhy a síly bioelektrické komunikace vně systémů, které udržují fungující vědomí

8. Dlouhodobé kumulativní ztráta vitálních energií pozorována u lidí, zvířat i rostlin v okolí 500 metrů od zdroje mikrovlnného záření

9. Dlouhotrvající reziduální efekt na magnetická "ložiska", jež se nacházejí v nervovém a lymfatickém systému

10. Destabilizace a přerušení produkce hormonů a údržby hormonální rovnováhy u mužů i žen

11. Významně vyšší úrovně narušení mozkových vln alfa, theta a delta u osob vystavených mikrovlnnému záření

12. Z důvodů narušení mozkových vln přicházejí negativní psychologické efekty, včetně ztráty paměti, ztráty schopnosti se soustředit, snížení emocionální výdrže, zpomalení intelektuálních procesů a statisticky častější problémy s přerušovaným spánkem. To vše způsobuje neustálé ozařování v okolí mikrovlnné trouby a vysílacích stanic.

Pozorně se podívejte na lidi, jež znáte a pravidelně používají mikrovlnné trouby. Přinejmenším majoritní část z nich je nezdravá nebo trpí nadváhou. Čím více své tělo nutričně deprivujete, tím častěji a hůře bude nemocné. Na to vám předepíší farmaceutické produkty, které váš stav ještě zhorší.

Ze všech přírodních substancí reagují na úpravu mikrovlnami molekuly vody. Struktury molekul se narušují, deformují (strukturální izomerismus) a ztrácejí na kvalitě... Zdroje: hungerforhealth.compreventdisease.com

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.