Sebrali ho těžkooděnci za střet s Foldynou. Teď agresivní aktivista „úřadoval“ znovu. Napadl stánek s knihami o Miloši Zemanovi. Zasahovala ochranka

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 9817

Aktivista Martin Uhlíř, známý po úterní jízdě Nočních vlků z konfliktu s místopředsedou ČSSD Jaroslavem Foldynou, vyvolal další rozruch a z akce Svět knihy ho musela vyvést ochranka.

U stánku nakladatelství Olympia se Uhlíř nechtěl smířit s tím, že knihy prezidenta Miloše Zemana leží vedle těch od Jaroslava Foglara.

Nejdříve je otáčel, aby nebyl vidět obličej hlavy státu, a nakonec musel být vyveden.

Na výzvy zaměstnanců z nakladatelství, aby takového chování zanechal a jejich stánek opustil, nereagoval a stále křičel, že vlastizrádce přeci nemůže být vedle Foglara. Pomoci se snažilo i několik fotbalistů z nedaleké besedy, brali mu knihy z ruky a chtěli, aby odešel. To se však nepodařilo, proto zaměstnanci zavolali přítomnou ochranku. Ani na její výzvy však aktivista nereagoval, a tak ho musela zpacifikovat a vyvést z Výstaviště, kde vyčkali do příjezdu policie.

Během celé doby Uhlíř vykřikoval, že je demokracie, nic neprovedl a musí najít své dvě malé děti. Po domluvě nechali aktivistu jít.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.