Vitamín C si poradí s každým virem, stejně jako s rakovinou

dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 7525

Bylo prokázáno, že vitamín C pomáhá detoxikovat oběh, zabíjet rakovinné buňky a mnohem více.

Podle práce Linuse Paulinga a Linus Pauling Institute je u terapie s vitamínem C prokázáno, že chrání před vážným zdravotním stavem, dokonce zvrátí závažné choroby jako je rakovina. Obecně lze říci, že Linus Pauling Institute doporučuje, aby lidé jedli "alespoň pět porcí ovoce a zeleniny denně" - což poskytuje asi 200 mg vitaminu C. Je zřejmé, že jestliže trpíte jakýmkoliv chronickým onemocněním, bude potřebné větší množství, a ne jen ústně - obzvlášť co rakoviny týče je mnohem účinnějším nitrožilní aplikace.

Výzkum ukázal, že jen 10 mg vitamínu C denně může eliminovat hrozbu kurdějí. Samozřejmě nemoci, jako je rakovina a srdeční choroby, vyžadují mnohem více. Ale hlavní je, že zdravotní problémy, jakorakovina, ischemická choroba srdeční, dna, vysoký krevní tlak a cévní mozkové příhody mohou být všechny léčeny terapií s vitamínem C.

Pokud byste se chtěli dozvědět více o zdravotních přínosech vitaminu C, o nejlepším způsobu, jak vitamín C konzumovat pro prevenci nemocí a mnoho dalšího - nenechte si ujít NaturalNews Talk Hour s Jonathanem Landsmanem a Dr. Thomasem Levym.

Dr. Thomas E. Levy je certifikovaný kardiolog a napsal šest knih o tématech, týkajících se zdraví. Většina jeho práce se soustředí na to, jak obnovit a udržet dobré zdraví tváří v tvář mnoha různým formám toxicity, kterým každý z nás čelí prakticky denně. Thomas již nevykonává klinickou praxi, vzdal se kardiologie, aby se omezil především na výzkum a v současné době pracuje na své sedmé knize "Smrt vápníkem: Supplement, který zabíjí."

Většina z jeho prací v průběhu posledních deseti let se soustředí na důležitosti udržení zdravého antioxidačního statusu organismu. Svou prací se v současné době zaměřuje na význam lipozomální technologie jakožto na způsob, jak optimálně dodávat vitamín C, glutathion a dalších živiny do těla ústně.

Zdroj: naturalnews.com

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.