Test s lžičkou prozradí i to, co byste nechtěli: Za 60 sekund pravda o vašem zdraví!

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 39115

Všichni dobře víme, jak důležité je sledovat náš zdravotní stav a pravdou je také, že málokdo chodí rád k lékaři. Existuje však jednoduchý způsob, jak zjistit, zda jste v pořádku, aniž by jste opustili teplo svého domova.

Budete k tomu potřebovat obyčejnou lžičku, plastové kapsa, vlastní ústa a jen 60 sekund času.

Tato metoda odhalení vašeho zdravotního stavu je rychlá a co je výborné, je to zdarma. Pomocí lžičky můžete zkontrolovat stav dýchacího systému, metabolismu, hormonů, střev a dokonce i ledvin, přímo v pohodlí vlastní kuchyně.

Tak jak to funguje? Dobrá otázka. Vezměte lžičku a projděte ní po celé délce i šířce jazyka. Lžičku s materiálem a slinami, které jste nasbírali vložte do průhledného plastového sáčku a přeložte ho na jasné světlo - slunce, nebo pod stolovou lampu. Čím silnější je světlo, tím lépe budou výsledky. Počkejte jednu minutu a zkontrolujte lžičku. Pokud je lžíce čistá, gratulujeme, jste zdravý člověk. Pokud cítíte zápach nebo najdete na lžičce skvrny, můžete bojovat s těmito problémy.

Zápach

hnilobný - znamená problémy s plícemi nebo žaludkem

nasládlý - ohrožuje vás diabetes, je třeba co nejdříve navštívit lékaře

amoniaku - naznačuje problémy s ledvinami

Skvrny

bílé nebo žluté s hrubým povlakem - dysfunkce (nefunkčnost) štítné žlázy, nebo nerovnováhu v ústech

fialové - bronchitida, slabý krevní oběh, vysoká hladina cholesterolu

bílé - infekce dýchacích cest

oranžové - onemocnění ledvin

 

Pamatujte však, tato metoda slouží pouze pro informační účely a nenahrazuje konzultaci a návštěvu lékaře, pokud je to nutné. Samozřejmě, je více než jasné, že lžičkou v kuchyni nemůžete stoprocentně zjistit, že vaše ledviny selhávají, vaše štítná žláza nepracuje jak má, nebo máte streptokoka v krku. Odhalíte však možné příznaky nemoci ještě v jejím zárodku. Číňané dívají na jazyk jako na ukazatel zdraví více než 5 tisíc let. Tento test nemá za cíl nahradit diagnostiku skutečným lékařem. Proto, pokud máte podezření, že s vámi něco není v pořádku, navštivte ho. Mnoho zdravotních potíží však můžete zmírnit zdravou, vyváženou stravou, správnou hydratací, přiměřeným odpočinkem a pravidelným pohybem. Vždy upřednostněte své zdraví.

Loading...

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.