Žádné farmaceutické lži. Jak přirozeně zabránit vzniku rakoviny prsu prostřednictvím detoxu podpaží

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 6997

Čísla, která ukazují, že pokud jste muž, tak pravděpodobnost, že se u vás vyvine rakovina, je 50%, nebo když jste žena, tak máte 33% pravděpodobnost, že budete mít rakovinu, jsou docela vysoká.

Mnoho z nás však na tato čísla nejen, že nevěří, ale ani se nechovají tak, aby se jim tato nemoc vyhnula obloukem. Tato čísla navíc budou ještě růst, což není vůbec dobrá zpráva. Věda hledá lék, ovšem nikdo se neptá po příčině - a to je špatně.

Rakovina je způsobena fyzikálními karcinogeny, chemickými karcinogeny a biologickými karcinogeny, kterými jsme denně obklopováni. Tyto buněčné transformátory ve formě potravin, kosmetických výrobků, produktů zdravotnické péče a dalších se pro nás staly naprosto normálními, ačkoliv by to tak být nemělo.

Je čas, abychom se začali ptát po tom, co nás obklopuje. Konkrétněji - čím se sami obklopujeme, jaké potraviny konzumujeme a jak o sebe pečujeme, lépe řečeno jakou kosmetikou a jakými produkty zdravotnické péče.

Jedním z vykřičníků, které využíváme, je deodorant. V roce 2007 byla zahájena studie v Journal of Inorganic Biochemistry, kde vědci zkoumali 17 vzorků odebraných pacientům s karcinomem prsu.

Pokud používáte deodoranty s obsahem hliníku, pak se tato látka dostává do prsních tkání, proto je tak častý výskyt rakoviny prsu. Obecně je hliník neurotoxin, který je spojen s mnohými dalšími nemocemi - Alzheimerova choroba apod. 

V roce 2013 byla také provedena studie v Journal of Inorganic Biochemistry a opět byly odebrány vzorky pacientů s karcinomem prsu, přičemž byly nalezeny vysoce zvýšené hladiny hliníku.

Jak zabránit rakovině pomocí detoxu:

  • pocení

Pomocí potních žláz se z našeho těla vyplavují toxiny a další škodlivé látky, proto bychom tyto žlázy neměly být ucpávány hliníkovými částečkami.

  • minerální voda

Dr. Exley v následujícím videu zmiňuje 2 druhy minerálních vod - VolvicSpritzer (druhá možnost je hůře sehnatelná).

  • alternativní řešení

Člověk si může najít takové deodoranty, které neobsahují hliník a další škodlivé chemikálie. Případně si můžete vytvořit i svůj vlastní deodorant, návodů, jak na to, je na internetu nepřeberné množství.

  • holistické řešení

I pomocí tohoto receptu můžete dosáhnout detoxu podpaží: 1 lžíce jablečného organického octa, 3 kapky esenciálního oleje s vůní rozmarýnu, 5 kapek esenciálního oleje cilantro a 1 lžíce bentonitového jílu.

Tenkou vrstvu této směsi si naneste do podpaží a nechte působit pár minut. Poté důkladně opláchněte a opakujte denně, až vůně směsi odezní. Navíc pijte hodně tekutin, tělo potřebuje pro veškeré vnitřní chemické reakce vodu a tím se také vyplavují škodliviny z těla.

Zdroj: collective-evolution.com

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.