Recept ruského doktora: Co se stane, když si večer ke krku přiložíte cibuli

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 18217

Je dobre známym faktom, že cibuľa čistí pokožku, zabíja mikróby a baktérie a jej kyselina fosforečná v krvi robí priam zázraky.

Slávny lekár z Petrohradu Dr. Igor Knjazkin tvrdí, že cibuľa hrá hlavnú úlohu aj pri liečbe jedného závažného a v dnešnej dobe veľmi rozšíreného ochorenia.

Vplyv cibule na štítnu žľazu

Účinné látky z cibule dokážu prenikať cez pokožku. Ak sa aplikujú na pokožku krku v blízkosti štítnej žľazy, preniknú priamo do štítnej žľazy a pozitívne tak ovplyvnia jej činnosť. Za tento účinok vďačí cibuľa hlavne svojim protizápalovým látkam, ktoré naprávajú zníženú funkciu štítnej žľazy.

Okrem nich, svoju úlohu zohrávajú aj silné antioxidaty. Tie posilňujú imunitný systém a nepriamo tak prispievajú k jej optimalizácii. Keď sa totiž posilní imunitný systém, automaticky sa tým napravia aj disfunkcie štítnej žľazy, ktorá začne produkovať správne množstvo hormónov.

Názor Dr. Oz na cibuľu

Ďalším lekárom, ktorý propaguje cibuľu ako liek na štítnu žľazu, je mediálne známy americký lekár Dr. Oz. Ten tvrdí, že kaempferol, prirodzene sa vyskytujúca látka v cibuli, dokáže doslova naštartovať produkciu hormónov.

Cibuľa je teda vhodná pri jej zníženej, nie zvýšenej funkcii štítnej žľazy.

Ako aplikovať cibuľu na krk

Ruský lekár Knjazkin odporúča prerezať červenú cibuľu na polovicu tak, aby ste z nej získali šťavu. Následne ľahkými krúživými pohybmi pár minút s ňou masírujte krk na miestach v blízkosti štítnej žľazy.

Bude to síce trocha cítiť po cibuli, no do rána by to malo kompletne vyprchať. Miesto si potom ráno ešte pre istotu umyte mydlom a vodou. Nemusíte sa teda báť, že by ste pred ľuďmi smrdeli za cibuľou. A aj keby náhodou trocha áno, vaša štítna žľaza sa vám za vašu obetu určite poďakuje.

Zdroj: [1][2][3][4]

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.