Jak přestat kouřit přírodní cestou? Tyto potraviny vám k tomu pomohou

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 10793

Ne každý kuřák chce přestat kouřit, ale těm z vás, kteří se o to pokoušíte, přinášíme tipy na pár jednoduchých dietních úprav, které Vám k tomu napomohou. Zatímco kuřáci zkouší všechno možné od hypnózy po elektrické cigarety, výzkumy ukazují, že stačí jíst více ovoce a zeleniny, abyste bez tabáku vydrželi o něco déle. Jde o převratný výzkum zejména pro ty, kteří se zajímají o přírodní způsob jak tento zlozvyk omezit.

 

PŘESTAŇTE KOUŘIT PŘÍRODNÍ CESTOU

Ze studie, kterou prováděla univerzita Buffalo, New York, USA, a které se účastnilo 1000 kuřáků starších 25 let, vyšlo najevo, že ti, co konzumovali ovoce a zeleninu vydrželi bez cigaret nejméně o 30 dní déle než ti, co ovoce a zeleninu nejedli. Navíc se ukázalo, že konzumentům ovoce a zeleniny vyšly lepší výsledky testů, co se nikotinu týče.

Jak tedy pomáhá ovoce a zelenina s omezováním kouření?

• Způsobuje menší závislost na nikotinu

• Vysoký obsah vlákniny vytvoří pocit naplnění – kuřáci si někdo pletou potřebu kouřit s hladem

• Na rozdíl od masa, alkoholu a kofeinových nápojů, ovoce a zelenina zhoršují chuť tabáku

• Zavedením zdravého životního stylu v něm budete chtít vědomě i podvědomě pokračovat, takže omezíte i kouření

Pro ty, kteří chtějí přestat kouřit, a obzvláště pak pro ty, kteří toho chtějí dosáhnout přírodní cestou, může být tato studie velmi podněcující.

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.