Alternativa k toxické zubní pastě: Kokosový olej jako „zázračný“ zubní objev a zabiják bakterií

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zdraví Počet zobrazení:: 22013

Hledáte alternativu k zubní pastě plnou sulfátů a dalších toxických složek jako je fluorid? Mainstreamová věda v současnosti již plně uznává „zázračnou“ sílu kokosového oleje nejen při boji proti zubním kazům a k zlepšení celkového zubního zdraví ale i pro konkrétní likvidaci kvasinek známých jako candida albicans, které mohou vést ke smrtícím infekcím. Tato „novinka“ pravděpodobně přichází jako nic víc než další potvrzení pro mnoho těch, kteří kokosový olej doporučovali již léta.

Výzkum pochází z Athlone Institute of Technology, kde irští vědci zkoumali účinky přírodního a tráveného kokosového oleje na běžné kmeny bakterií v ústech.

Zjistili že kokosový olej sám účinně potlačil většinu bakteriálních kmenů a byl obzvláště škodlivý pro Candida albicans. To je velmi důležité vzhledem k faktu, že nadměrné množství kvasinek známých jako Candida albicans může být přineseno špatnou stravu skládající se ze zpracovaných potravin a cukrů.

Infekce Candida, také známá jako „cukrová nemoc“ – kandidóza, může být spojena s přízraky jako je chronická únava, opakující se kvasinková infekce a zažívací problémy. Může také vést k ústní infekci známé jako trush – stav typicky „léčený“ anti-plísňovými léky přičemž předchází rentgen jícnu. Nyní vědci upozorňují jak může být kokosový olej alternativním řešením bez mnoha vedlejších účinků a obav.

Ve své zprávě vědci uvádějí, že kokosový olej může být „efektivní alternativou k chemickým přísadám“ ve většině produktů zubní hygieny. To se týká mnoha sulfátových chemikálií spojených z různými stavy, přidávaný fluorid a mnoho dalších.

Při koupi kokosového oleje online nebo v místním supermarketu je třeba zajistit, že si kupujete ten správný druh vysoce kvalitního oleje. Důležitým aspektem je, že vědci možná použili podřadné kokosové oleje nízké kvality, což znamená, že by výsledky mohly být ještě více pozitivní, pokud by použili 100% organický, extra panenský zdroj. Obecné pravidlo, stejně jako u vitamínů a dalších doplňků je, vyhnout se nákupu obecné značky neorganického kokosového oleje z místního řetězce.

Místo toho hledejte štítek organický certifikovaný USDA nebo 100% certifikovaný, nerafinovaný a lisovaný za studena. A nakonec tip – kokosový olej se dá skvěle skladovat jako pohotovostní potravina, protože má velmi dlouhou životnost a je plný živin. [zdroj]

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.