I vy můžete emočně ovlivnit kvalitu vodu
Voda je živá látka, která si zasluhuje životadárnou úctu.
Veškeré emoce, které prociťujeme při pití vody, dokonce i nálepky a text na lahvi se přenášejí do vibrací a tímto ovlivňujeme kvalitu jak vody, tak buněk těla a následně kvalitu celého života.
Paměť vody jako jeden z prvních na veřejnosti odhalil Japonec Masaru Emoto, který pravdivost dokázal zmrazenou vodou pod mikroskopem.
Proto nám nedalo si působení (”zázrak vody”) prakticky ověřit. Do skleniček s vodou jsme vložili rýži (pro urychlení zrání vody kvašením), uzavřeli, umístili na místa s nápisy a navíc emočně ovlivnili (”naprogramovali”), tedy pro hermeticky znalé impregnovali (viz Bardon). Umístili na stejná místa a po měsíci dostali odpovědi.
První voda, příjemně emočně ovlivněna, je čirá a chutná sladce, i když po octovém zápachu vlivem nevhodného kvašení v uzavřené sklenici.
Druhá voda, smutně emočně ovlivněna, jest zakalena, chuť je však odpuzující.
A třetí voda, která nebyla nikterak ovlivňována a stála pouze na prázdném místě dopadla ze všeho nejhůře, vůně není zrovna půvabná a na ochutnání jsme jednoduše neměli.
Nečekané překvapení
Je lépe v životě jakkoliv jednat, prociťte jakékoliv emoce, samozřejmě nejlépe tvořivé, šťastné, hlavně dejte něco najevo, abyste nenechali okolo sebe pouze rozkladnou emoční spoušť.
Také uvažujete o tomto testu? Pošlete čtenářům také svá fota, nebo napište zkušenosti do komentářů pod článkem. Zkuste experimentovat s ovocem, přírodním versus rafinovaným cukrem, vodou z kohoutku nebo ze studánky a další. Krásné zázračné chvíle ~:o)
Komentáře: