Nejste tu poprvé: 10 znaků toho, že vaše duše je reinkarnovaná

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zajímavosti Počet zobrazení:: 52467

Reinkarnace doslova znamená „opět se zhmotnit“. Některá náboženství, obzvláště hinduismus, věří, že po smrti se duše přemístí, aby existovala v rámci jiné formy života.

I když si nemůžeme být jisti tím, co se stane, když zemřeme, mnozí z nás mají pocit jako by už žili několik životů zde na Zemi.

1. Máte silnou intuici

Lidé, kteří se reinkarnovali, znají věci, které je odlišují od jiných. Mohou se ponořit hluboko do svého nitra a získat přístup ke skrytým poznatkům. Mají vyvinutý způsob, jak vnímat věci dříve, než se stanou.

Intuitivní duše mohou mít spojení s jinými dimenzemi a světy, stejně mají schopnost mluvit s lidmi z jiných planet a galaxií.

Tráví hodně času v klidu a přemýšlením nad informacemi, které jim byly dány a pokoušejí se pochopit smysl toho všeho.

2. Často zažíváte déjà vu

Pokud jste se reinkarnovali, můžete mít tajemný pocit, že určité události se vám již staly.

Například, pokud se rozhodnete udělat si výlet po celé zemi a máte pocit, že jste po těch cestách už někdy šli, může to znamenat, že jste tady v určitém časovém okamžiku již žili v jiném těle.

Některé osoby, místa nebo události se vám mohou zdát zvláštně povědomé, i když se nepamatujete, že jste je už viděli, nebo se s nimi setkali.

3. Jste velmi citliví

Reinkarnované duše mají vysoký stupeň citlivosti a empatie. Přežívají vše ve svém nitru a cítí, že mají v životě poslání pomoci přinést mír a uzdravení planety.

Je pro ně občas těžké zabývat se konfliktními a turbulentními energiemi ve světě a potřebují hodně času na to, aby se dostali zpět do rovnováhy a dělali vnitřní duševní práci.

Empatičtí lidé nenávidí být na přeplněných, hlučných místech, a proto se jim neustále snaží vyhýbat.

4. Máte pocit, že sem nepatříte

Reinkarnované duše mají pocit, že nepatří na tuto planetu. Vždy hledají svůj domov, ale nenajdou ho. Cítí se tu jako mimozemšťané, jen v rozpacích sledují, jak lidé žijí své každodenní životy.

Nedokážou pochopit proč a jak, nemají chuť zapojit se do „normálních“ aktivit.

Nejraději by svůj čas trávili o samotě, ležením pod hvězdami, uvažováním o životě a vyhýbáním se věcem, které nedávají smysl.

Reinkarnované duše mají hlubokou touhu spojit se s dušemi své rodiny a těžko se přizpůsobují pocitem, které prožívají na této planetě.

5. Máte silné nutkání navštívit vzdálená místa

Můžete mít vzpomínky na život v určité zemi nebo ve městě z minulého života a mít silnou touhu tam opět jít v tomto životě.

Máte bludnou duši, a protože si uvědomujete, že domov není fyzické místo, ale pocit ve vašem srdci, chcete jít kamkoli na této planetě.

Může vás to táhnout na určité místo nebo za kulturou možná proto, že jste žili v minulém životě. Neváhejte se ponořit do nové země nebo způsobu života. Můžete si tak odnést cenné poznatky o sobě a o poslání své duše.

6. Žijete pro hluboké rozhovory a vztahy

Nemáte chuť vyprávět málo. Máte nepopiratelný, neúprosný hlad po otevřených, skutečných vztazích. Místo rozhovorů, které vás udržují na okraji sedadla, díky vaší povaze vyhledáváte rozhovory trvající celé hodiny, které vás nikdy neunaví.

Mnozí lidé vás nazývají starou duší, protože se těšíte ze smysluplných konverzací, které se týkají vesmíru, vědy, historii, filozofie, umění, přírody nebo něčeho podobného.

Snadno se unavíte při rozhovorech o drbech, zaměstnanosti, módě, nebo o čemkoli povrchním.

7. Máte vzpomínky na minulé životy

Nemůžete se zbavit pocitu, že jste tady předtím žili a vzpomínky na minulé životy by k vám mohly přijít prostřednictvím snů, písní v rádiu, řádků v knihách, nebo nějakým jiným záhadným způsobem.

Nicméně vy si nevzpomínáte na tyto události nebo na lidi z tohoto života, takže není možné, že byste tyto vzpomínky přesně zařadili na časové ose. Prostě víte, že se to stalo a snažíte se odhalit více o svých minulých životech.

Děti vám mohou obvykle připomenout více o vašich minulých životech, protože se právě vrátili z minulé inkarnace.

8. Necítíte se být úzce spojení s vašimi rodiči

I když se staráte a zbožňujete svou rodinu, můžete se cítit jako lichý míček, černá ovce, nebo ztracená existence. Nemáte úzký vztah se svou rodinou a někdy jste zvědaví, zda nemáte jinou rodinu někde venku.

Můžete mít sny o tom, že máte jiné rodiče a pocit, že jste se s nimi dříve setkali.

To by mohlo znamenat, že jste měli jiné rodiče v minulém životě. Vzpomínky na nich se vám vynořují v podobě živých vizí.

9. Toužíte být pravidelně o samotě

Jak jsme již dříve naznačili, tento svět vás někdy může mýlit a přemoct. Cítíte se být frustrovaní a nevyvážení v tomto rychlém a povrchním světě, ve kterém žijeme, takže se snažíte najít skutečný význam svého života.

Jednoduše potřebujete nějaký čas a prostor, abyste získali energii a zotavili se ze společnosti.

Pravděpodobně se často ztrácíte v přírodě, několik dní potřebujete být pryč od všech technologií a od lidí, abyste vyléčili svou mysl a duši.

10. Máte obavy, které se vám zdají být reálné

Naše obavy často poukazují na záležitosti, které se mohly stát v našich minulých životech. Například strach z vody by mohl znamenat, že jste se v minulém životě utopili.

Na druhou stranu, strach z požáru by mohl znamenat, že jste v minulém životě mohli zahynout při požáru.

Abyste rozptýlili vaše obavy a zabránili vaší duši je prožívat znovu a znovu, snažíte se jim čelit hlavou a porazit je.

V opačném případě se vaše duše udrží reinkarnovaná na této planetě, dokud se nenaučíte některé lekce a jak překonat své obavy.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.