V Anglii otevřeli fitka pro unavené rodiče, chodí si tam schrupnout

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zajímavosti Počet zobrazení:: 6267

David Lloyd Club je anglický řetězec fitness center, který začal provozovat speciální fitcentra pro unavené rodiče malých dětí. Jak známo, mimina toho v noci moc nenaspí, takže stejně tak i jejich rodiče trpí spánkovou deprivací. A ta může vést až ke zdravotním problémům.

Místo toho, aby tito vyčerpaní rodiče šli do fitcentra cvičit a spalovat kalorie, jdou si tam schrupnout. Spánek je totiž pro ně mnohem důležitější než nějaké cvičení. A je důležitější i pro jejich zdraví, protože jak tvrdí vědci, spánková deprivace vede v některých případech až ke zdravotním nebo psychickým problémům. 26 procent těchto rodičů podle výzkumu spí méně než 5 hodin denně, což opravdu není zdravé. Takže speciální fitcentra jsou určena právě pro ně, protože nic není tak důležité jako spánek. Spánku, který má trvat 45 minut, předchází čtvrthodinka lehkého cvičení a protahování. Pak už jen nasadit pásky přes oči a dobrou noc, milí nevyspalí rodičové.

Zdroj: 1

Loading...

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.