Muž se nechal dobrovolně bodnout nejnebezpečnější vosou s nejbolestivějším žihadlem. Takhle dopadl...

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zajímavosti Počet zobrazení:: 14111

Říká si Šílený kojot Peterson a má na YouTube kanál, kde se nechává bodat, kousat, klovat nebo uštknout nejrůznějšími zvířaty. Je to asi ten poslední způsob, jak byste se chtěli zviditelnit nebo čím byste se chtěli živit.

Tenhle šílenec se nechal v přímém přenosu bodnout nejnebezpečnější vosou na světě a ochromil si ruku.

Nechal se bodnout od hrabalky, což zní jako docela roztomilý název. Anglicky je to ovšem tarantula hawk wasp, což už napovídá, o jaký druh živočicha jde. Hrabalky se totiž živí pavouky. Mají žihadlo, které je schopné je paralyzovat. Pavouci, včetně tech největších, mají z hrabalek a jejich žihadel hrůzu a prakticky se nejsou schopni bránit. Pavouky loví jen samičky, které do paralyzovaných pavouků kladou svá vajíčka. Z těch se v tělech pavouků vylíhnou larvy a ty je zaživa rozežerou. Přesně tímhle žihadlem, které je schopné ochromit i velkého sklípkana, se nechává bodnout Šílený kojot Peterson. Přiloží si hrabalku k ruce, jemně ji stiskne pinzetou a pak už jen řve a pozoruje, jak mu rudne a mrtví ruka. Ochromenou a šeredně napuchlou měl ruku po celý den. Peterson už dříve proslul videi, kde mu ruku kouše aligátor nebo jedovatý druh mravence.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.