Známý herec Keanu Reeves dojímá lidi z celého světa svým vyjádřením ohledně stavu společnosti

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zajímavosti Počet zobrazení:: 11503

Herec Keanu Reeves jednou za čas vydá své vlastní vyjádření k momentálnímu stavu světa. Toto je jeho nejnovější, které vzbudilo největší rozruch na sociálních sítích.

...

Nemůžu být součást světa, kde muži oblékají své manželky jako prostitutky, které ukazují téměř vše, co by mělo zůstat zakryté. Kde neexistuje důstojnost a čest. Člověk se může spolehnout pouze na ty, kteří to slíbí. Ženy nechtějí mít vlastní děti a muži už nechtějí mít rodiny.

Sprostí si myslí, že jsou úspěšní za volantem otcova auta. A jejich otcové se ti snaží dokázat, že si nikdo. Lidé upřeně ukazují, jak věří v Boha tím, že sedí v baru a v ruce skleničku s alkoholem a absolutně nemají ponětí, co vůbec víra znamená. Slovo žárlivost se považuje za hanebnost a skromnost se stává nevýhodou. Lidé už nevědí, co je láska, ale stále si hledají jen těch nejlepších partnerů.

Lidé opravují každý detail na jejich novém autě, ale samy vypadají tak, že se musí schovat za lesk svého auta. Chlapci v barech utrácejí peníze svých rodičů, napodobují primitivní hudbu a ženy jejich přesto milují. V tomto světě jsou muži a ženy k nerozeznání a to vše voláme - svoboda volby. Ale ti, co se rozhodnou jinak, tak těch volají zaškatulkovaný.

Já jsem si vybral svou cestu, ale jsem smutný z toho, že jsem nenašel pochopení u lidí, od kterých jsem to očekával ...

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.