V této hospodě je zakázáno používat mobilní telefony. Povídat si musíte mezi sebou

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zajímavosti Počet zobrazení:: 3753

Moderní technologie stále více ovlivňují naše životy. Vzpomeňte si, kolikrát jen vám se za poslední dobu stalo to, že jste si s někým blízkým sedli do baru a on se věnoval více svému mobilnímu telefonu než vám.

V jednom britském pubu se tento „mor“ dnešní doby rozhodli změnit!

„Mobilní telefony zabíjejí hospody a navazování osobního kontaktu. Když přece sedíte v baru se svými přáteli, nemusíte do toho ještě koukat na sociální sítě. Chci, aby opět lidé komunikovali mezi sebou a ne s těmi, kteří v místnosti nejsou. To už rovnou můžou zůstat doma,“ říká Steve Tyler, majitel baru Gin Tub, ve kterém je zakázáno používat mobilní telefony. Přesněji, i kdybyste si ho vzali sebou, bude vám k ničemu. Hospoda je umístěna v tzv. Faradayově kleci, která ruší veškerý signál.

Bar je otevřený necelý měsíc a u hostů se těší velké oblibě. „Doufám, že díky tomu lidé začnou navazovat nové vztahy a nebudou se bát osobního kontaktu tváří tvář,“ vysvětluje majitel.

Zdroj: procproto.cz

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.