10 důvodů, proč vyhodit svou mikrovlnnou troubu
10 důvodů, proč vyhodit svou mikrovlnnou troubu
Na základě výsledků od švýcarských, ruských a německých vědeckých klinických studií už není možné ignorovat mikrovlnnou troubu v našich kuchyních.
Na základě výzkumů i tohoto pokusu člověk nemůže zakončit článek jinak než tímto:
1) Častá konzumace jídla, upraveného v mikrovlnné troubě, způsobuje dlouhodobé - permanentní - poškození mozku "zkrácením" elektrických impulzů v mozku [de-polarizací či de-magnetizací mozkové tkáně]
2) Lidské tělo nedokáže zpracovat neznámou formou produktu vytvořenou v mikrovlnce.
3) Mužská i ženská produkce hormonů je častou konzumací jídla z mikrovlnky pozměněna.
4) Efekty jídla z mikrovlnky na tělo jsou dlouhodobé a permanentní.
5) Minerály, vitamíny a další výživné složky v jídle z mikrovlnky jsou změněny nebo je jejich množství snížené, takže tělo z nich dostane jen málo či dokonce nic. Ty pozměněné tělo absorbuje, protože je nedovede rozložit.
6) Minerály v zelenině se přemění v rakovinotvorné volné radikály, když projdou úpravou mikrovlnným zářením.
7) Jídlo z mikrovlnky způsobuje růst žaludečních a střevních nádorů. Toto zjištění může pomoci vysvětlit rapidní nárůst počtu lidí s rakovinou střev ve Velké Británii a USA (i jinde, samozřejmě).
8) Dlouhodobá konzumace též zvyšuje nárůst množství rakovinných buněk v krvi.
9) Opakované trávení jídla z mikrovlnky způsobuje deficity imunitního systému přes lymfatické uzliny a změnu krevního séra.
10) Konzumace také způsobuje ztrátu paměti a koncentrace, emocionální nestabilitu a pokles inteligence.
Šokující test s mikrovlnkou vám otevře oči
Komentáře: