Tvůrci Etherea varují před potencionálním kolapsem kryptoměn, jejichž hodnota může spadne téměř na nulu

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 7043

Tato připomínka přichází uprostřed velké nestability Bitcoinu, který v roce 2017 vzrostl o 1000%, aby následně, v roce 2018, ztratil polovinu své hodnoty.

...

Tvůrce Etherea Vitalik Buterin zveřejnil příspěvek, jako připomínku všem, kteří investují do kryptoměn, v němž varuje před vysokou těkavostí těchto nových trendy aktiv a jejich možného pádu na téměř nulovou hodnotu, což je situace, která může nastat kdykoliv. Všem doporučuje, aby investovali vždy jen takové částky, jejichž ztrátu si mohou dovolit, a pokud chtějí ukládat životní úspory, aby volili o něco tradičnější aktiva (jaká, to již neupřesnil).

Blockchain Etherea byl založen v roce 2015 a ačkoli se jeho hlavní token jmenuje ether, mnoho dalších kryptoměn jsou na Ethereu založeny. Stejně jako například fan-made TFBCoin nebo Petro – vládní projekt Venezuely.

Vážné obavy ohledně kryptoměn začaly narůstat poté, co se během roku 2017 prudce zvedla hodnota Bitcoinu a následně na začátku roku 2018 prudce klesla, což byla situace, jakou mnozí experti předpovídali. Později se podařilo jeho hodnotu z části obnovit a prolomit psychologickou bariéru o 10 000 dolarech.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.