Knihy padají z poličky a hůl vyletěla ze dveří, policisté museli zavolat duchovní k vyřešení problémům s duchem

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 6435

V Tomské oblasti (Rusko) museli policisté zavolat duchovní na boj proti poltergeistu v jednom ze soukromých domů. Informoval o tom portál tomsk.ru.

Ve hlášení na jméno náčelníka policie pro region stojí, že se na policisty obrátil obyvatel vesnice Maraksa se žádosti o vyřešení problému „létajících domem předmětů".

Když policisté dorazili na místo, před jejich očima z poličky spadly knihy a z pokoje, kde nikdo nebyl, vyletěla hůl. „Racionální vysvětlení těchto událostí se nenašlo," stojí v hlášení.

Podle žádosti policie se do boje se zlým duchem zapojili místní duchovní. Tajemník okresní diecéze, hieromonk Simeon Kojnov, potvrdil portálu, že v „problémovém" domu pracují duchovní, kteří už uskutečnili obřad zasvěcení a teď zůstali na noc, aby uklidnili poltergeista.

V diecézi se domnívají, že podobné jevy mohou být spojeny s tím, že někdo v domě praktikuje pohanské rituály nebo holduje esotérice.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.