Organizace Amnesty international doporučuje používat hypnózu, aby vyvolala proimigrantské nálady. Video z experimentu funguje

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 8879

Amnesty international v Nizozemsku hypnotizovala lidi. Jedná se o součást nové kampaně, která má údajně lidem přiblížit osud tzv. uprchlíků a vyvolal v nich empatii.

Lidé ve stavu hypnózy jsou vedeni k tomu, aby se jakoby prokopávali sutinami ve snaze nalézt své sourozence.

Je jim rovněž namlouváno, že opouštějí domov bez své rodiny nebo že odjíždějí ze Sýrie na malých lodích a vidí, jak jiní lidé útočí na další lodě plné uprchlíků.

Když se lidé proberou z hypnotického stavu, setkávají se s mladou Syřankou, která podle Amnesty international to všechno prožila. V té chvíli ji mohou obejmout.

Generální tajemník Amnesty international Salil Shetty (který si ročně vydělá cca 6 milionů korun) k tomu uvádí: „Politici stavěním plotů a podpisováním hanebných dohod s jinými zeměmi, aby udrželi uprchlíky dál, ukázali své pravé priority. [...] Vlády nejen zavřely své hranice, ale zavřely také svá srdce, na rozdíl od mnoha obyčejných lidí. Je čas, aby se vlády zhostily úkolu a nabídly bezpečné a legální cesty lidem, kteří utíkají před válkou a pronásledováním, aby našli bezpečí.“

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.