Belgický senátor: Elity manipulují statistiky. Cizinců je zde mnohem víc, než říkají

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 7722

Belgický senátor Alain Destexhe tvrdí, že elity provádějí transformaci belgické společnosti za absence veřejné debaty a manipulují se statistikou skutečného počtu migrantů v zemi. V článku pro Le Figaro tvrdí, že tyto elity, které mají dominovat univerzitám, neziskovkám, veřejným institucím a médiím skrývají čísla demografických změn před lidmi v celé Evropě.

“Stejně jako Francie se Belgie dramaticky změnila v relativně krátkém čas a stala se národem masové migrace bez jakékoliv veřejné debaty,” upozorňuje senátor a dodává, že populace v zemi vzrostla z 10,2 milionů na 11,3 milionů kvůli migrantům.

Destexhe, který je profesí doktor a byl prvním generálním tajemníkem Lékařů bez hranic, tvrdí, že mezi lety 2000 a 2010 byl stav čisté migrace do Belgie devětkrát vyšší než do Holandska, čtyřikrát vyšší než do Francie a Německa a i vyšší než do USA. Tato realita je prý ale před lidmi zamlčována.

“Protože je dáno, že masová migrace musí být Belgii vnucena, elity a média, které rozhodují o čem lidé mohou mluvit, jsou opatrné nezveřejňovat statistiky, které by mohly spustit poplach,” tvrdí.

Média prý, pokud píší o migraci, tak vždy jen o její podobě za jeden rok, a rády si vybírají srovnání let, kdy byla migrace oproti předchozímu roku nižší. Nikdy ale neukáží stav za 10 nebo 20 let v kuse. Prý i Eurostat, statistická agentura EU, míchá data s ideologií, když tvrdí, že masová migrace je “dobrá pro Evropu” a je jí třeba více.

Také se prý často vytváří dojem, že většina migrace do Belgie je z Evropy. Evropané se ale z dlouhodobého hlediska často vracejí domů, zatímco prý Maročané, Alžířané a Turci mají tendenci v Belgii zůstat navždy.

Belgie, jak Destexhe dodává, je už nyní jednou z nejhustěji zalidněných zemí v Evropě a její populace má v dalších desetiletích narůst o dalších několik milionů. S tím je prý spojeno mnoho sociálních problémů. 90 procent příjemců podpory v Bruselu jsou prý migranti. Vysoký počet lidí vytváří tlak na služby, zdravotnictví a veřejnou dopravu.

“Školy musely za posledních 10 let vytvořit 40 tisíc nových míst a s tím spojené náklady vůbec neprocházejí veřejnou debatou a pokud ano, tak bez souvislosti s migrací.”

Destexhe na závěr svého článku vyzývá k poctivé prezentaci migračních statistik a debatě o nich.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.