Takto jednoduše na Facebooku zjistíte, kdo nepřijal vaši žádost o přátelství

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 6174

Určitě jste za svou Facebook "kariéru" obdrželi nespočet žádostí o přátelství.

Potěšil vás kontakt s bývalým spolužákem, kterého jste neviděli roky, ale horší to už je s člověkem, který vás jednou v životě pozdravil na ulici ze 150-ti metrů. Jeho žádost samozřejmě budete ignorovat.

V opačném garde vás možná zaujala osoba opačného pohlaví někde na místní párty nebo v podniku. Dnes je snadnější poslat žádost o přátelství, jak si vyžádat telefonní číslo, a proto jste své extrémně znalosti modré sociální sítě využili a žádost odeslali.

Potvrzení žádosti nepřicházelo a po čase jste na něj zapomněli. Podobným způsobem jste za xy dlouhou dobu požádali o přátelství možná i desítky různých lidí s různým cílem.

Pokud vás zajímá, kdo všechno vaše žádosti ignoroval, stačí vám na to pár kliků. Použít ale musíte desktopovou verzi sociální sítě Facebook, neboť v mobilní aplikací se vám dané položky nepodaří najít.

Na domovské stránce Facebooku nebo ve svém profilu klikněte na horní liště po pravé straně na ikonu dvou lidí, která se vám obvykle rozsvítí, když obdržíte žádost o přátelství. V menu klikněte na "zobrazit všechny".

Následně stačí kliknout na položku "zobrazit poslané žádosti".

V zápětí se před vámi zobrazí seznam lidí, kterým jste poslali žádost o přátelství, ale ti ji nikdy nepotvrdily.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.