Otroci, lidská těla k testování a drogy. Uživatelé dark webu odhalili, co šíleného na této síti našli

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 7018

Dark Web je temná odnož internetu, na kterou se přes běžný prohlížeč nedostanete. Je to síť, která je ostře sledována tajnými službami jako FBI či CIA, přesto není možné činnosti, které se zde odehrávají odsledovat. Setkáte se zde s obchodem s drogami, zbraněmi či lidmi.

...

Dokonce si zde můžete objednat únos a následné mučení jakékoli osoby. Celý proces při tom můžete sledovat a vydávat instrukce k mučícím taktikám.

Uživatelé redditi se svěřili s tím, co nejhrozivější na dark webu viděli. A běhá z toho mráz po zádech.

Uživatelé Dark webu na Reddit, co nejhorší a nejděsivější jste tu viděli?

GUMP1147: Je tu obrovské množství Rusů, kteří fungují jako jednotlivci nebo organizované skupiny a nabízejí služby, na základě kterých můžete nechat kohokoli zabít nebo chránit.

DRIXGOD: Nejzajímavější věci, které jsem zde našel jsou stránky, které vám pomohou si zcela změnit identitu. Například za šest až deset tisíc dolarů si můžete koupit americké doklady, pasy, řidičské průkazy a všechny papíry, které vám zajistí americké občanství pod jménem, ​​jaké si přejete. Také zde bylo zajímavé PDFko, které vás mělo naučit jak přežít ve vězení, jak dostat drogy do a z vězení, o fungování místních gangů a podobně.

VLEDA: Je zde několik návodů, které vás naučí, jak obejít bezpečnostní systém, jako zhotovit výbušninu nebo jako spáchat jakýkoliv trestný čin, aniž jste se dostali do vězení.

LUKEPA: Ohromné ​​množství drog na prodej. Nevím nakolik to bylo legitimní, ale dali se zde zakoupit kila tvrdých drog jako kokain, heroin a podobně.

CRISISOFCONSONANT: nejdivnější věc, kterou jsem tu viděl byly lékařské inzeráty. Tvrdili, že mají sklady plné lidí v nejrůznějších koutech světa v rozdílných podmínkách. Ať už to byly bezdomovci uneseni v New Yorku nebo otroci zakoupení z třetího světa, zákazník si mohl vybrat ledajaké neetické experimenty, které se na nich budou testovat. Bylo to opravdu děsivé a velmi reálné, protože se zde tyto inzeráty nevyskytovaly v takové míře, než ty od nájemných vrahů.

SUGARCOATEDKNIFE: Našli se zde obchodníci se zbraněmi. Dokonce i ve Spojeném království, kde můžete sotva legálně držet něco větší než kapesní pistole či lovecké pušky. Prošel jsem pár inzerátů, většina z těchto zbraní byla za méně než 1000 dolarů a měli východoevropský vzhled.

Případný přístup na Dark web provádíte na vlastní riziko a musíte počítat s následky vašeho jednání, návštěvu nedoporučujeme.

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.