10 zlozvyků, které má každý jeden inteligentní člověk. Sedí to i na vás?

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 6353

Je pravdou, že inteligentní lidé toho musí jednoduše řešit více. Nad vším někdy až příliš přemýšlejí, což však občas může být na škodu. To je však daň, kterou si žádá jejich inteligence. Stejně nepříjemných může být i následujících 10 "zlozvyků", se kterými musí inteligentní člověk bojovat každý jeden den. Najdete v nich i vy?

# 1 Ve vztahu někdy může být za toho "přecitlivělého". I když vám to někdy může způsobit nepříjemnosti, je to jen proto, že se svým emocím nebráníte, nepotlačuje je a dokážete je dát najevo. Jinak řečeno, ve většině případů máte srdce na dlani.

# 2 Velmi mnoho inteligentních lidí "trpí" workoholismem. Když se do své práce zamilujete a najdete v ní svou vášeň, jste jí ochotni věnovat i všechen svůj volný čas. Víte totiž, co od života chcete a tvrdé práce, která vyžaduje hodně oběti se nebojíte. Pokud to někteří lidé nazývají "posedlostí", v tom případě jste na tuto nálepku hrdí.

# 3 Lidé vás mnohdy označují za samotáře, podivína, outsidera a podobně. Vy však jen nevěnujete čas tomu, na čem vám nezáleží. V dnešním světě dokáže jen málokdo pochopit, proč dáte přednost dobré knize či nějakému online kurzu před páteční návštěvou baru.

# 4 Lidé vás někdy považují za drzé. Vy jste však jen upřímní. Problémem je, že ne každý chce slyšet pravdu.

# 5 Svůj život máte podrobně naplánovaný. Víte, kam směřujete, víte, co chcete a víte, kdy to chcete. Co je však nejdůležitější je to, že víte i to, jak to dosáhnete. Lidé vám mnohdy říkají, abyste zpomalili. Kdo má však na zpomalení čas?

# 6 Účastníte se pouze těch společenských událostí a setkání, o které máte zájem. Mnohdy proto upadnete do nemilosti některých lidí, ale výčitky svědomí vás za to rozhodně nehlodá. Máte přece na práci mnohem důležitější věci.

# 7 Hrozí vám však to, že časem upadnete do rutiny. Víte, že rutina je skvělým prostředkem, který vám pomáhá dosáhnout úspěchu, ale všeho moc škodí.

# 8 Nemáte mnoho přátel, ale pravdou je, že další si ani nehledáte. Upřednostňujete skutečné vztahy před těmi povrchními.

# 9 Když se zamilujete, milujete celým svým srdcem. Někdy možná až příliš, což může vašeho nového partnera vylekat, pokud není na vážný vztah připraven.

# 10 Upřímně - někteří lidé vás opravdu iritují. Irituje vás jejich falešnost, jejich předstírání inteligence či předstírání úspěchu. Vy se však přetvařovat nedokážete a pokud vás to má ochránit před jejich společností, raději budete označováni za "nespolečenské".

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.