Proč Rusové volí Putina? Právě z toho důvodu, ze kterého mají husí kůži...

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 3731

Konferanciér se ho zeptal, zda bude kandidovat v prezidentských volbách: "To je pro každého velmi odpovědné rozhodnutí, protože motivem takového rozhodnutí může být jedině snaha zlepšit životní podmínky lidí v naší zemi, učinit zemi silnější a obranyschopnější a směřující do budoucnosti, dosáhnout takových cílů je možné pouze za předpokladu, jestliže mají lidé důvěru a poskytují podporu. V souvislosti s tím se ptám vás.

Pokud se tak rozhodnu, podpoříte vy a lidé s vámi spříznění toto rozhodnutí? (Potlesk) Chápu, že to rozhodnutí musí být přijato v nejbližší době a bude přijato, a když ho přijmu, budu mít na mysli náš dnešní rozhovor. Velmi vám děkuji! (Potlesk). Konferanciér pak řekl, že by se všichni měli zúčastnit voleb, aby vyjádřili své mínění.

V druhém videu na slavnosti v automobilce v Nižním Novgorodu 6. 12. 2017 byl vyzván aby sdělil své rozhodnutí, protože všichni v sále ho podporují. V. Putin poděkoval za podporu a oznámil své rozhodnutí kandidovat v prezidentských volbách. Poděkoval pak pracujícím za jejich práci a vztah k práci, k městu a zemi a řekl, že věří, že se vše bude dařit." Konferanciér pak vyzval přítomné, aby skandovali "Rusko, Rusko!..."

Zdroj: 1

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.