Kanada přiznává, že je zapojená do geoinženýrských projektů (tzv. chemtrails). Netuší, jaký to může mít dopad

dne . Kategorie Zahraniční Počet zobrazení:: 10202

18. června 2014 ministryně životního prostředí přiznala ve svém dopise, že je Kanada zapojená do programu OSN World Climate Research Programme (a mnoha dalších setkání v Londýně), výzkum, zaměřený na lepší porozumění dopadu geoinženýrství. Z dopisu vyplývá, že netuší, jaký dopad může geoinženýrství způsobit. Na jednu stranu je příjemné vidět, že jsou lidé dostatečně hlasití, aby se dočkali reakce ze strany kanadské vlády. Nepříjemné je, že Kanada neví, či se tváří, že neví, jaké dopady takzvaný výzkum má a čeho se účastní.

 Švýcaři přináší zdrcující zprávu: tzv. chemtrails jsou skutečností

Vynašeč řekl pravdu, jak instaloval zařízení na chemtrails do letadel

Novinky.cz: Chemtrails jsou k ovládání počasí staré a neefektivní

Chemtrailsují na nás jedy, řekl agent FBI v důchodu Ted L. Gunderson

Evropské volby 2014 – otevřený dopis kandidátům do EP, požadující vysvětlení chemtrailsových postřiků z letadel

Ekvádorský prezident Rafael Correa mluví o chemtrails

Uznávaný expert promluvil: Chemtrails jsou globální skrytou operací pro totální kontrolu

Geoinženýrské projekty jsou nechvalně známé sprejováním chemtrails. Pod záminkou vědeckých výzkumů tak v oceánech, ale i přímo nad hlavami lidí, probíhají kontroverzní projekty, jejichž dopad na zdraví populace i přírody je přinejmenším diskutabilní.

V závěru dopisu říká: „Specificky, pomocí programu OSN World Climate Research Programme, pracují oboroví vědci se svými kolegy na klimatických modelech mezinárodní úrovně, aby simulovali reakci Země na hypotetický geoinženýrský scénář v zájmu lepšího porozumění jeho potenciálních jevů“. Jinými slovy, zkoušejí, co Země vydrží a jak bude prostředí reagovat na geoinženýrské změny.

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.