Mars: další důkaz, že rudá planeta byla v minulosti osídlena

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 13015

Je tato podivná struktura na Marsu důkazem, že naše sousední planeta byla v dávné minulosti osídlena inteligentními bytostmi?

Podle vědců a UFOlogů je to jednou z možností. Co když Mars byl obydlený a my se díváme na zbytky kdysi velké civilizace? Další snímek pořízený robotickým vozítkem Curiosity z NASA byl sdílen na sociálních sítích a zdá se, že zobrazuje jakýsi pozůstatek krychlové struktury na povrchu rudé planety. Podle lovců UFO a UFOlogů obrázek znázorňuje uměle vytvořený objekt.

Toto je obrázek v přiblížení. Všimněte si, jak je objekt dokonale tvarovaný ve srovnání se zbytkem povrchu. Lidé, kteří si dali práci s analýzou snímku, jsou přesvědčeni, že je to něco naprosto odlišného od geologie Marsu a žádným způsobem to nezapadá do okolní krajiny. Ale na co se to tedy díváme? Očekává se, že by to mohl být pozůstatek nějaké velké Marťanské budovy, postavené civilizací, která pravděpodobně existovala dávno před námi.

Znamená to, že na Marsu byl opravdu život? Ne docela, jelikož je zde mnoho „expertů“, kteří tyto snímky vysvětlují jako jev zvaný Pareidolie – náš přirozený sklon mysli dotvářet si neurčité podněty ve smysluplné obrazy pomocí fantazie. Ale co když to není Pareidolie? Co když je tato struktura jako mnoho jiných důkazem existence dávné marťanské civilizace?

Detail strukturyTakže, jedná-li se o pozůstatky staveb na Marsu, co se stalo s tou slavnou civilizací? Podle Dr. Johna Brandenburga, který má doktorát v oboru teoretické fyziky plazmatu z University of California v Davisu a v současné době pracuje jako plazmový fyzik na Orbital Technologies v Madisonu (Wisconsin), civilizace na Marsu byla zničena z povrchu Marsu pomocí jaderných bomb. Podle Dr. Johna Brandenburga, existuje dostatek důkazů, že na povrchu rudé planety došlo v dávné minulosti nejméně ke dvěma velkým jaderným explozím. Teorie Dr. Brandenburga jsou založeny na hledání stop uranu a thoria, které byly zaznamenány na povrchu Marsu.

Pareidolie, nebo život na Marsu? Je těžké se rozhodnout. Robotické vozítko Curiosity již odeslalo další snímky, které vypadají velice zvláštně, a které, jak se zdá, poukazují na možnost existence starověké civilizace na Marsu. Pokud ale byl život na Marsu, proč to skrývat? Utajovala by NASA a další agentury tak důležitý objev, kdyby jej učinili? Jak by se změnil náš život, kdyby se potvrdilo, že Mars byl kdysi dávno osídlen inteligentními bytostmi?

Zdroj: suenee.cz

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.