Muž zkonstruoval rádio Nikola Tesly. Když ho zapnul, vyděsil se a nevěřil vlastním uším

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 133777

Když slyšíte příběhy o duších a jiných nadpřirozených jevech, častokrát si pomyslíte, že jsou to výmysly. Někdy však existují reálné důkazy, které vás donutí tento názor změnit. Na začátku 20. století se průkopníkem přes elektřinu stal Nikola Tesla. Údajně vymyslel tzv. "Křišťálové rádio", které dokáže zachytit zvuky z říše duchů.

...

Zatímco mnoho lidí tvrdilo, že je to výmysl, objevil se muž, který tento přístroj zapojil a výsledky byly naprosto děsivé.

Tento muž se rozhodl zkonstruovat stejné "duchařské" rádio, jaké původně vynalezl fyzik a vynálezce Nikola Tesla. Rádio dal dohromady stejným způsobem jako Tesla. Snažil se použít co nejvíce původních plánů, návodů a metod.

"Moje první pozorování mě opravdu vyděsilo," řekl Tesla o rádiu v roce 1901. "V noci v laboratoři jsem zachytil něco tajemného, dokonce nadpřirozeného. Zvuky zněly jako lidské hlasy, které si mezi sebou povídaly v jazyce, kterému jsem nerozuměl. " Když tento muž zapnul stejný přístroj, nevěřil vlastním uším.

Co jsou to za zvláštní zvuky? Jen náhodný rádiový signál? Nebo je to něco nadpřirozeného? Viz následující video a zaposlouchejte se i vy do těchto zvláštních zvuků. Co tam slyšíte vy?

Zdroj: interez.sk

Loading...

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.