Vědci si neví rady. Útočí na naše Slunce „UFO“?

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 14473

Pro někoho možná kosmická mlhovina nebo dým neznámého původu. Pro jiného tajemný objekt, za kterým se skrývá UFO. Jenže ani vědci nevědí, jak vysvětlit podivnou černou kostku, která obíhá naše Slunce a kterou zachycují snímky pořízené na začátku května americkou NASA. A nestalo se tak poprvé: „černá kostka“ byla do objektivu polapena už před několika lety, ale ani tehdy nikdo nepodal vysvětlení, oč se vlastně jedná.

Můžeme se tedy i nadále dohadovat, jestli tento objekt, který se na některých snímcích zobrazuje „trojrozměrně“ a na ostatních dvourozměrně, je „seriózního“ vesmírného původu, nebo zda mají pravdu konspirátoři. Ti se teď ovšem přou, zda jde o klasické UFO, či se náhodou nejedná o některý z přístrojů vyslaných do kosmu v rámci víceméně tajného projektu, na kterém dlouhodobě spolupracuje NASA s evropskou vesmírnou agenturou ESA a který je zaměřen na výzkum Slunce. A o kterém se před veřejností na obou stranách Atlantiku raději moc nemluví…

Jenže ani vědci nevědí, jak vysvětlit podivnou černou kostku, která obíhá naše Slunce

Zdroj: procproto.cz

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.