Americká ponorka v roce 1971 natočila mimozemskou loď. Může to někdo vysvětlit?

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 18084

Video bylo převzato z ponorky USA námořnictva.

Záhadná loď se objevila mezi Islandem a ostrovem Jan Mayen v Atlantickém oceánu (patří k Norsku a je obydlen pouze norskou meteorologickou stanicí norské armády). Video bylo pořízeno v březnu 1971. 

Video zde:

Odborní výzkumníci UFO se domnívají, že fotografie údajně pořízené USS Trepang SSN 674 ponorkou v březnu 1971 svědčí o tajných testech amerických letadel nebo také cizích objektů. Alex Misretta, vyšetřovatel paranormalit a spisovatel, zkoumal fotografie poté, co se prvně objevily ve francouzském časopise zabývajícím se paranormálními jevy s názvem Přísně tajné. Jeho zdroj mu sdělil, že fotografie byly pořízeny z ponorky vlastněné Spojenými státy na cestě mezi Islandem a norským ostrovem Jan Mayen v čele s admirálem na palubě.

Není známo, zda se jedná o ten samý trojúhelníkový objekt, který již byl kdysi objeven. Jeden z obrázků byl popsán jako Oficiální fotografie, která nesmí být uvolněna veřejnosti. Šlo o bezpečnostní certifikaci SSN 674. Vzhledem k tomu, že se v té době na daném místě pohyboval výše zmíněný admirál, ale také kontraadmirál Dean Reynolds SaSackett, a tak tento fakt přispěl k tomu, že by měly být fotografie pravé. 

Zdá se, že objekt vybuchl.

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.