Bizarní fotografie, kterou nebyla NASA schopna vysvětlit po dobu 15 let!

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 11163

Nelítostná online diskuze vznikla v závislosti na objevení fotografie UFO flotily poblíž Země, kterou za dobu 15 let NASA nevysvětlila.

Tato fotografie samozřejmě vzbuzuje jisté otázky a především žádost úplného a pravdivého vysvětlení nejen toho, proč nebyla pořízená fotografie objasněna, ale také to, co je na fotografii zachyceno.

Konspirační teorie jsou přesvědčeny, že fotografie, která byla zachycena raketoplánem STS-100 Endeavor na misi, je pádným a jasným důkazem, že mimozemšťané navštívili planetu Zemi.

Odborníci na UFO také zdůrazňují anomálie, které je třeba prostřednictvím NASA vysvětlit. 

Hlavním předmětem zkoumání byla řada několika vesmírných objektů. 

Webové stránky o UFO zveřejňují postupně tyto zapomenuté fotografie a vybízí tak NASA, aby vysvětlila a doplnila informace týkající se neznámých návštěvníků.

Je potvrzeno, že některé z objektů mohou být jen části satelitního znečištění, ovšem jsou tam také takové objekty, u kterých je zřejmé, že jde spíše o podlouhlé objekty sekvence několika kosmických lodí.

Skeptici zase uvádějí, že tyto fotografie by mohly být pouze výsledkem překrývání několika fotografií, proto vznikají tyto obrazce, o čemž je známo, že tuto techniku NASA již použilo.

Také je dosti možné, že je fotografie a především objekty na ní výsledkem odrazu světla ve fotoaparátu, proto se otiskly do fotografie. Jde tedy o vadu  přístroje.

NASA však nechce komentovat jednotlivé fotografie ani videa.

Zdroj: express.co.uk

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.