Číňanka, která pláče kamenné slzy už 7 let, šokuje internet i experty

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 9619

Slzy jsou ve většině případů výsledkem bolesti, smutku, ale dokonce i radosti.

Vznikají proto, aby očistily oči od drobných nečistot. Je paradox, že čínská žena plakala a slzy nebyly pro tělo úlevou, ale dalším náporem a bolestí, protože po dobu 7 let tato žena plakala kamenné slzy. Žena se teď obrátila na média s prosbou o pomoc, protože lékaři ji podle ní nebudou brát vážně.

Před 7 lety pocítila Ding Aihua bolest v očích a její manžel Liang Xinchun byl šokován, když pod jejím víčkem našel kamínek. 

Od té doby se zabývají vznikem těchto kamínků. Manžel Liang používá k odstranění kamínků z očí drátek, tím zmírní manželčinu bolest. 

Poté, co se jednotlivé kamínky odstraní, se zdá manželka na chvíli v pořádku. Ovšem šokující je, že se v jejích očích nacházejí další kamínky, stříbrné, které jsou tvrdé a těžko odstranitelné. 

Liang vytáhl z očí jeho manželky 10 drobných kamínků.

Je smutné, že žádný z lékařů nebyl schopný vysvětlit příčinu tohoto jevu. A pokaždé, když šli do nemocnice pro radu nebo pomoc, nebrali je vážně a jednali s nimi, jako by byli blázni. I přesto po celé zemi hledají možnou léčbu, ačkoliv lékaři si nepřipouštějí, že by Liang a jeho žena mohli mít pravdu ohledně jejího zdravotního stavu a nevysvětlitelných potíží.

Jednají s námi, jako bychom byli duševně nemocní.

Vzhledem k odmítavému přístupu lékařů a lékařských prostorů se Liang rozhodl říct o potížích své manželky médiím a usilovat tak o pomoc. Ukázal médiím jeden z kamínků, který vytahoval z oka své manželce, aby ukázal, jak je jejich problém opravdu skutečností, a ne jen výmyslem.

Liang navíc dodal: Je to velmi bolestivé. Jinak je její zdravotní stav naprosto v pořádku.

Podívejte se na video: 

Pár doprovázený novinářem šel znovu do nemocnice pro pomoc lékařů, ti uznali, že své chování neuhlídali, protože byli bezradní a stále jsou ohledně těchto záhadných a bolestivých kamenných slz.

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.