Objev, který přepíše dějiny? V Rusku se našel 250 milionů let starý mikročip

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 95967

Výzkumníci učinili v ruském Labinsku další neuvěřitelný objev, který podle učenců znamená začátek zcela nové historie, o jakém mnozí zastánci starověkých mimozemských teorií hovoří už celá léta. Má se za to, že předmět, jenž výzkumníci našli, by mohl být nějaký druh starověkého mikročipu a podle výzkumníků se jejich zrod datuje miliony let nazpět. Po bezpočtu testů došli výzkumníci k závěru, že tento starověký kousek se v dávnověku využíval jako nějaký druh mikročipu.

Podle testů je však problémem jeho stáří, které se odhaduje na 225 až 250 milionů let. Někteří výzkumníci věří, že datování tohoto artefaktu není zcela přesné, neboť nemůžete datovat kámen a testy byly založeny na stopách organického materiálu nalezených kolem záhadného „čipu.“

Otázka za milion zní: Kdo a jak používal mikročip, který se datuje 250 milionů let zpátky? Existuje možnost, že se ve skutečnosti jedná o pozůstatek starověké technologie? Technologie, která patřila vysoce pokročilé civilizaci, jež obývala Zemi před miliony let? Nebo je zde možnost, že tento artefakt nemá původ na Zemi, ale na jiné planetě obývané mimozemskou rasou?

A co víc, Rusko je v tomto ohledu velmi unikátní zemí, neboť v uplynulých letech zde bylo objeveno velké množství podobných artefaktů.

Tento „starověký mikročip“ byl nalezen v krasnodarském regionu a ufologové už tento objev označili jako úlomek technologie, který byl vědě dříve neznámý. Jako mnoho jiných objevů byl tento pozoruhodný artefakt nalezen náhodou místním rybářem jménem Viktor Morozov, který svůj nezvyklý objev daroval učencům z Platovovy jihoruské státní polytechnické univerzity, kteří provedli několik testů a dospěli k závěru, že do kamene je vtisknuto podivné „zařízení“, které nápadně připomíná moderní mikročipy.

Výzkumníci se nepokoušeli domnělý mikročip vyjmout z kamene, aby jej nepoškodili.

Geologové a výzkumníci nejsou schopni vysvětlit původ tohoto fantastického nálezu a existuje mnoho možností vysvětlujících čím tento předmět ve skutečnosti je.

Mimozemskou technologií, důkazem sofistikované starověké společnosti nebo jedním z podivných výtvorů matky přírody.

Někteří výzkumníci poukazují na to, že se může jednat o část stonku rostliny jako je lilie, skeptici tato zjištění rovnou vyvracejí a naznačují, že to ani nestojí za řeč stejně jako mnoho dalších objevů, které nelze vysvětlit, takže nejlepší odhad zní... „nejde o nic důležitého,“ avšak původ tohoto artefaktu, stejně jako mnohých dalších objevených v Rusku nebyl dosud objasněn.

Čím myslíte, že je tento artefakt? Je to jen další kámen, hříčka matky přírody? Nebo je to předmět, mikročip, který patřil mimozemské rase, jež navštívila Zemi v dávné minulosti?

Zdroj: 1, 2

Loading...
;

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.