Berlínské metro odhalilo utajený pokoj. Nikdo neví, kdo ho vytvořil

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 10701

V rámci požární ochrany prováděli zaměstnanci berlínského metra v prosinci prohlídku.

Objevili při ní ale něco hodně podivného. Před zraky ostatních byl ve vnitru podzemky pečlivě ukrytý plně vybavený pokoj. Kdo za jeho postavením stojí? A jak je možné, že si nikdo nevšiml,když se budoval?

Fotky utajeného pokoje přitom neposlali do médií sami zaměstnanci, ale neznámý anonym. Podle spekulací by to mohl být právě autor oné místnosti. Tapety, postel, televize nebo květináč – na to všechno během realizace nezapomněl. I když vedle oprýskaného prostředí metra s namalovanými graffiti působí celkem bizarně, stejně má své kouzlo a navozuje pocit bezpečí a útulnosti.

Milovali jste jako děti budování různých skrýší? Ložnice v metru potom jistě vypadá jako váš splněný sen. Milovali jste jako děti budování různých skrýší? Ložnice v metru potom jistě vypadá jako váš splněný sen. Kdo za celým dílem ale tedy stojí? Podle sociálních sítí se může jednat o umělecký projekt nebo alternativní byt chudého studenta. Přesto nikdo nedokáže pochopit, jak mohl tvůrce bytu propašovat do metra všechno zařízení, aniž by si ho někdo všiml. Autora dosud nezná ani berlínská dopravní společnost Berliner Verkehrsbetriebe. Ta ovšem vzkazuje, že se jedná o jasné vniknutí na cizí pozemek a možného viníka tak čeká trestní stíhání.

Podle některých zdrojů může za pokojem stát i někdo berlínské graffiti scény, která je ve stanici metra aktivní.z Podle některých zdrojů může za pokojem stát i někdo berlínské graffiti scény, která je ve stanici metra aktivní.z Na stranu druhou nelze neznámému jedinci upřít smysl pro originalitu. Něco takového se v podzemce skutečně jen tak nevidí.

Zdroj: extrastory.cz

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.