Michigan postihl tajemný černý déšť. Nikdo netuší, co padalo z nebe...

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 10394

Město Michigan bylo zasaženo lijákem černého deště - auta byla pokryta dehtovými vrstvami, stejně na tom byly domy, zahrady a terasy.

Černá látka se začala objevovat v Harrison Township a úředníci i místní obyvatelé byli bezradní, protože nevěděli, co je tato tajemná látka zač.

Dailymail.co.uk hlásí

Michiganský ústav pro ochranu životního prostředí shromáždil nějaké vzorky této látky.

Městský požární náčelník uvedl, že to není látka z ptačího trusu a není hořlavá. - podle wxyz

Paul Schlutow, 73, řekl, že všichni jsou ohromeni touto záhadnou látkou, ovšem velkým problémem je to, že by mohla být škodlivá.

Obyvatelé původně věřili, že tato látka by mohla pocházet z nedaleké základny Selfridge, ale bylo vydáno prohlášení, že látka odtamtud není.

Neexistuje žádný náznak, že daná látka pochází z vojenského letadla jakéhokoli druhu, uvádí se v prohlášení.

V prohlášení bylo také uvedeno, že letecká základna je i nadále v kontaktu s Michiganským oddělením pro ochranu životního prostředí, aby se mohli dohodnout o umístění zástupce pro kontrolu oblasti vojenské základny pro přezkoumání materiálů.

Chceme být dobrými sousedy, uvedl Brig Gen John D Slocum, velitel 127. Wing a The Selfridge základny. To řekl pro ABC News. Budeme i nadále pracovat na spolupráci s místními i státními partnerskými agnturami, abychom tuto otázku vyřešili.

Michael Lopez, hasičský velitel, uvedl, že letecká základna se bude i nadále vyšetřovat.

Nezdá se to být jako látka z paliva, vyloučili jsme také, že by pocházela z nějakého letadla, ovšem je třeba vše důkladně prověřit, řekl.

Michiganský ústav pro životní prostředí uvedl prostřednictvím jednoho z důstojníků, že se snad podaří zjistit, o jakou látku jde.

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.