Tajemný stín postavy zaujal pasažéry osobního letadla svou „chůzí v mracích“

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 17064

Cestující Nick O'Donoghue byl na palubě letu EasyJet z Rakouska do Corku, když se jeho spolucestující začali ukazovat na zvláštní fenomén vně letadla.

...

Pan O'Donoghue řekl DailMailu:

Hleděl jsem z okna a byl jsem velmi ohromen, protože jsem v dáli viděl postavu a pak, když jsme letěli blíže, viděl jsem, že obrys postavy paří nějaké bizarní lidské postavě. Absurdita toho, že se nějaký člověk prochází na mracích, byla mimo meze mé fantazie.

Přestože to bylo o něco dále, byl jsem schopen sledovat ten stín postavy asi 2 minuty a zamyslel se nad tímto neobvyklým fenoménem, mezitím, co jsme kolem toho obrysu pomalu proletěli.

Pro mě tento stín postavy vypadal jako robot - jako muž, ale upřímně nemám ponětí, co to bylo. Jak řekl Nick, Možná to byla jen vzácná formace oblačnosti.

Nickovi se líbilo zachytit tento vzácný úkaz v mracích. Byl to přírodní úkaz nebo byl Nick svědkem něčeho mimořádného - možná z jiného světa, co přesahuje lidské schopnosti i myšlení? 

V poslední rozšířené a lepší fotografii tohoto stínu byla zřetelně objevena lidská tvář.

 

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.