KGB v roce 1961 našlo mumifikované tělo „mimozemského boha“. Odtajněné záběry přináší další otázky

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 24463

Mumifikace probíhala v zemích pyramid dost často, především byli mumifikováni faraoni a lidé vysokého postavení.

V roce 1961 však KGB spustila projekt ISIS, který měl cíl - najít a využít mimozemské technologie. Vrcholem tohoto projektu byl objev 13 tisíc staré tělo cizího - nepoznaného - subjektu v hrobce v Gíze.

Ruští vojáci měli za úkol najít to, co se zdálo snadnějším pro USA, které se tímto zabývalo již dlouhou dobu. Rusko tak nežádalo o pomoc a snažilo se najít cizí technologie samo.

Své hledání Rusové postavili na legendě hrobu boha Visitora.

Jak příběh pokračuje? Dva beduíni nalezli hrobku, kde odpočíval mimozemský návštěvník. Oba po (pouze) vstoupení do hrobky onemocněli a poté i zemřeli. Stihli však udat podrobnosti o záhadné hrobce, kterou našli.

A group of Soviet Egyptologists, scientists and military personnel were assisted by their Egyptian counterparts in locating the tomb.

Rusko-egyptské složky expedice nalezly v hrobce asi 15 krabic artefaktů a navíc již zmíněné tělo boha cizího vzezření.

Při překladu egyptských hieroglyfů bylo přeloženo následující: Dokument slibuje návrat cizího okřídleného boha a také je zmíněna ochranná a obranná bariéra hrobky.

V následujícím videu můžete vidět dva muže KGB, kteří se dostali do hrobky a dostali se do sarkofágu. Je otázkou, zda projekt ISIS opravdu objevil sarkofág mimozemského boha, forenzní analytici však video prohlásili za pravé.

Posuďte sami:

Zdroj: worldtruth.tv

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.