Existují lidé, kteří jsou jiní. Patříte mezi ně? Fenomén jménem Inelia Benz

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 74541

Existují lidé, kteří jsou jiní. Možná to ani nejsou lidské bytosti nebo jen zčásti. Můžeme jim říkat fenomén. Inelia Benz...Takový byl třeba Hebrejec jménem Ježíš, ale také mnoho dalších duchovních lidí, například jogínů předvádějících odedávna věci, které se často vymykají lidskému rozumu. Mezi schopnosti, kterými jsou obdařeni, patří jasnovidectví, bilokace (schopnost být na dvou místech najednou), materializace věcí, věštění a mnohé další, i tak záhadné záležitosti jako levitace či schopnost vrátit se po smrti na zem v těle nebo žít bez hmotné potravy.

Inelia Benz

Zdá se, že mezi tyto fenomény náleží i půvabná žena jménem Inelia Benz. Původem Chilanka, vlastním jménem Inelia del Pilar Ahumada Avila, která vyrostla a vystudovala v Británii. Na veřejnosti se objevila nedávno. Na první pohled na ní neuvidíte nic zvláštního, ale tvrdí o sobě, že má schopnosti, které lze právem zařadit mezi vyjmenované záhady. Je jasnovidná: vidí do minulosti i do budoucnosti. Nebo je schopna spontánně mluvit cizími jazyky, které se nikdy neučila.

Přicházím přímo ze Zdroje

Z toho, co Inelia o sobě vypovídá, vyplývá, že je přímým poslem samotného Zdroje vesmíru a inkarnovala se na planetu Zemi, aby pomáhala v důležitém úkolu zvyšovat duchovní úroveň lidí i planety jako celku. „Nemám za sebou obvyklou reinkarnační cestu pozemských lidí, kteří se mnohokrát vtělovali na Zemi, ale bez této zkušenosti jsem přišla přímo ze Zdroje do lidského těla a už se sem znovu neinkarnuji,“ vysvětluje svou podstatu.

Bill Ryan z Projektu Avalon ji označuje za nejzvláštnějšího člověka, jakého kdy potkal. Udělal s ní rozsáhlé interview - které je dostupné na youtube se slovenskými titulky - kde Inelia Benz vypráví o svém životě a svých fenomenálních schopnostech:

Jako malé dítě se nedívala na svět očima, ale viděla pomocí zvláštního smyslu umístěného nad její hlavou, a to v rozsahu 360 stupňů. Neustále proto padala, protože se neuměla dívat přímo před sebe. Měla však „nadpřirozené“ schopnosti, uvádí, že si třeba mohla „stáhnout z kolektivního vědomí“ jakoukoliv informaci, kterou potřebovala. A tak jako devítiměsíční dítě ovládala dokonale španělštinu, protože chtěla vědět, co si lidé kolem ní povídají.

Mlčela o svých schopnostech, mezi něž patří i léčitelství, až do roku 2010. Tehdy podle svých slov dostala pokyn od Zdroje, že má vystoupit na veřejnost.

Temná strana

A dalším jejím úkolem je prozkoumat „temnou stranu“ - bytosti, které zde produkují zlo. „Zjistila jsem, že tato planeta a lidské společenství jsou připraveny „pokročit“ do pole vyššího vědomí. Ale existuje mnoho faktorů a zájmů, které mají tendenci podvádět, uvěznit a zotročit lidstvo i planetu. Moje práce tady (a mnoha dalších) je odporovat tomu,“ vysvětluje.

Mé schopnosti nejsou nic výjimečného, má je každý člověk a každý má sílu vytvořit si svou budoucnost. Takové je poselství této na pohled zcela obyčejné ženy: Jsme schopni vytvořit svět, jaký chceme.

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.