Masivní podvodní brána objevena u kalifornského pobřeží

dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 18472

Masivní podvodní brána byla údajně objevena poblíž pláže v Malibu (pobřeží Kalifornie) na Point Dume. Tento nález by se prý mohl stát svatým grálem pro badatele UFO, kteří hledají něco podobného už přes 40 let.

Struktura je rozsáhlá 1,35 krát 2,45 mil, vzdálená je 6,66 mil od břehu a vstup mezi nosnými pilíři je dlouhý 2745 stop a 630 stop vysoký. Též podivná struktura údajně disponuje 500 stop tlustou střechou, jež by teoreticky odolala snad i jadernému útoku. Objev učinili Maxwell, Dale Romero a Jimmy Church.

Podvodní "základna" byla mnoho let záhadou se stovkami UFO případů, z nichž mnohé obsahují i fotografie. Ať je to tak či onak, ona brána je stále nedosažitelná. Teoreticky by měla však být schopna pojmout rozsáhlé ponorky a přístup mnoha vnitřních vojenských operací USA.

UFO bylo vídáno v oblasti Malibu hodně v 50. a 60. letech minulého století, ale v té době zde hodně lidí požívalo halucinogenních substancí. Nicméně, v 70. letech chodilo k pláži mnoho rodin pozorovat vícebarevná noční světla, z nichž se některá občas "nořila pod vodu".

Oba obrázky jsou pořízené z Google Earth.

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.