Supertajná americká zbraň „UFO“ měla být zachycena v Afghánistánu - hoax

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Záhady Počet zobrazení:: 12954

Teprve v květnu se na internetu objevilo video z letošního března, na kterém je zachycen neznámý létající objekt při útoku na tálibánské pozice v Afghánistánu. Nevypadá jako žádný z dosud známých bojových letounů, dronů či vrtulníků. Je zřejmé, že na internet unikly záběry nové tajné americké zbraně, píše server Procproto.

"Black Projects" jsou vládní projekty USA, které v sobě spojují mnoho nových, zatím tajných, technonologických řešení. Jedná se o nová letadla, které mohou létat aniž by je zaznamenala laserová, tepelná, magnetická a radarová čidla. "Project Aurora" je jméno jednoho z těchto projektů. Letoun nazývaný kódově "Pulser" byl pozorován na jihozápadě USA a je doměnka, že jejho vývoj se konal v super-tajných laboratořích v nevadské poušti v oblasti nazývané Area51.

Byl viděn při pár různých pozorováních. Při jeho přeletech ho svědci popisovali jako velice rychlý letoun ve tvaru A, který se dá charakterizovat především svojí hlučností. Jedná se o velice hlasitý, hluboký zvuk o přibližné frekvenci 1-2 Hz (?). Kouřová stopa za letadlem vypadá jako řada roztrhaných malých obláčků za sebou. Letoun byl spatřen ze země i z jiného letounu.Na základě pozorování svědků se dá usuzovat, že se letou dokáže pohybovat rychlostí kolem 7000 km/h (opravdu je to sedm tisíc). Pohonné ústrojí je založené na pulsně-detonačním motoru. Tento je motor diametrálně odlišný od klasických motorů, které se v letadlech používají. Motor byl vynalezen v laboratořích v roce 1991. Jako palivo používá zřejmě tekutý metan, případně metylcyklohexan + tekutý kyslík. Tato jednotka byla vyvíjena k pohonu velkých letadel, při rychlostech 4 - 8 machu. To znamená, že letoun musí mít minimálně ještě jeden konvenční motor k startovním a přístávacím manévrům.

Letoun je velký přibližně jako hřiště na americký fotbal se zaoblenými hranami. Povrch je pokryt keramickými destičkami aby mohl odolávat teplotě vzniklé třením pláště o vzduch. Podobné destičky jsou k vidění na raketoplánech.

Časopis "Aviation Week" oznámil v roce 2006, že vývoj letounu, jehož kódové jméno je Aurora je u konce. Při závěrečném testu nalétal stroj bez mezipřistání přes 250 leteckých hodin bez jakékoliv poruchy. Na testu se podílely tři posádky. Není známo kolik těchto letounů je vyrobeno.

Víme, že tyto projekty existují, ale disponují technologiemi, které lidské oko nezachytí. Tedy, výše uvedené video je vtípkem neznámého autora, jelikož se jedná o zeditovaný útok amerických sil v Iráku.

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.