Přinášíme fakta, která se již dále nemohla tajit. Asijské tajné společností slibují, že pod novým vedením se „svět bude třást“

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 23299

Nová doba bude úplně jiná… Červení a zelení z asijských tajných společností slibují, že pod novým vedením „se země bude chvět“. Týdenní komentář Benjamina Fullforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka. Minulý týden informovali representativním prohlásením zástupce z vedoucí rodiny Hongmen Worldwide China Union Spolecnost Bílého Draka, že červení a zelení jsou nyní pod novým vedením.

Řekl, že „když asijský obr pohne, země se bude třást, ale naším cílem je světový mír.“ Nemůže být napsáno více o tom, o čem Červený, Modrý a SBD mluvili, avšak, můžete si být jisti, že se brzy rozjedou velké akce.

K dispozici je také spousta tlachání z různých zdrojů, včetně CIA a Pentagonu, že je na spadnutí nějaká finanční událost, která je daleko větší než šok z Lehmanů. Zatímco zkušenost nás učí být opatrní s konkrétními daty, mnoho zdrojů dokonce jde tak daleko, že říkají, že to bude 19. dubna. To je den, kdy Shanghai Gold Exchange zahájí svou zlatou obchodní platformu určenou k převzetí stanovení ceny zlata z Khazarian mafie řízené bank.

http://www.en.sge.com.cn/news-announcement/announcement/537284.shtml

Není asi náhodou, že minulý týden Deutschebank u soudu přiznala, že manipulovala zlaté a stříbrné ceny a slíbila uvolnit veškeré informace, které má o jiných velkých bankách zapojených do cenových manipulací.

Takže máme Číňany zahájující výměnu zlata ve stejnou dobu jako západní banky, které tradičně nastavují cenu zlata, které se však veřejně provalily jako podvod. Shanghai Gold Exchange také způsobí, ze bude možné, aby Asijci zpeněžili obrovské off-trhu s hromadami zlata, které údajně drží. To znamená, že čínský jüan bude alespoň částečně podložený zlatem.

Toto je pravděpodobný zdroj zpráv, jako jsou tyto:

https://www.superstation95.com/index.php/world/1152

kde se tvrdí, že Čína bude oznámí uvedení mezinárodního zlatem podloženého Yuanu a od tohoto týdne přestane přijímat dolary. Nebyli jsme schopni to nezávisle potvrdit, ale lze říci, SBD doporučil Číňe, aby učinili takový krok v koordinaci s armádou a vojenskými a agenturami USA.

Jistě ministři financí a top centrální bankéři z G20 národů byli všichni minulý týden shromáždeni ve Washingtonu, aby se uicastnili pravidelně plánovaných i mimořádných zasedáních. Guvernéři Federal Reserve Board měli také spoustu mimořádných schůzí.

Jedním z viditelný výsledk byl historicky významnou novinkou z minulého týdne o Federal Deposit Insurance Corporation, která mluví o bankovních gigantech jako JP Morgan, Goldman Sachs, Wells Fargo, New York Mellon Bank a State Street Corp, že jejich plány na bankrot „nebyly důvěryhodné.“

https://www.rt.com/usa/339518-banks-disaster-readiness-regulators/

Řečeno jinak, některým z největších majitelů bank Chazarské kabaly a majitelům Společnosti Federálních Reserv bylo v podstatě řečeno, že jsou de facto v bankrotu.

Zdroje Pentagonu a zdroje CIA nám také řekly, že když se předseda Federal Reserve Board, Janet Yellen, setkal s americkým prezidentem Barackem Obamou a viceprezidentem Joe Biden, který požádal Yellen o mobilizaci americké armády a aby obkličila tvůrce problému a dala je do táborů FEMA, aby se zabránilo masovým nepokojům poté, co plánoval Fed přesunout úspory velkých bank tím, že by ukradli úspory lidí. „Ať zrusí dolar a udělají bail-in (p. pr.: rekapitalizace, při které se ztraty napisou na vrub veřitelům, akcionarům, majitelům dluhopisů a depozitorům),“ jak zdroj ze CIA shrnul Yellenin návrh. V každém případě, vojáci řekli, že NE, a že mají jiné plány. Yellen měla vzít zlatou dohodu nabízenou ji minulý týden ze strany Asiatů, kdyz jeste měla šanci. Místo toho, armáda nyní prinutila Yellen, aby FED poslala a publikovala dopis JP Morgan, aby se svět vědět, že JP Morgan „je nestabilní.“ Vojenská tlak byl také za FDIC upozorněním na pět velkých bank uvedených výše. V důsledku toho Wells Fargo a další banky začaly školení personálu pro „nouzové scénáře.“ Americká armáda také aktivně pracuje na vytvoření nové vlády, ktera vyda americký dolar podloženy asijským stříbrem a zlatem, ktery udrží americkou ekonomiku v chodu po rozpadu Chazarského mafiánského bankovního systému babylonského otroctví dluhu, sdělují zdroje SBD.

Situace v Evropě není o moc lepší. MMF minulý týden veřejně prohlásil, že evropské banky mají „špatný dluh“ ve výši 900 miliard eur a už nemůžou odlkládat jejich vyřizování. Můžeme jen odhadovat, že skutečné počty deliktů jsou mnohem větší než je MMF ochoten připustit. Jinými slovy, mnoho velkých evropských bank je pravděpodobně v bankrotu. Ruské zdroje říkají, že Barclays, Deutsche Bank, Credit Suisse a UBS jsou přezkoumávány regulačními orgány, aby zjistili, zda jsou platbyschopné,.

To může být důvod, proč mafie chazarských oligarchů náhle zahájily kampaně v USA a Evropě na uzavření daňových rájů a přinutit tak 31 miliard dolarů daňových rájů, aby se vrátily do Evropy nebo do USA, kde si je mohou zabavit a vyhnout se tak bankrotu. Zdroje CIA tvrdí, že s tímto podměrecným podvodem „z Hotelu u Švába“ se Rothschildům již podařilo získat „miliardy“ dolarů, které skončili v Renu, Nevadě. Můžete si být jisti, že to nejsou jejich vlastní peníze v daňových rájích, které si plánují vrátit.

Jedno obrovské bohatství, které se jistě bude zabavovat jsou aktiva Saudské Arábie v amerických dolarech. Minulý týden tam místní korporátní propagandistická média oznámila, že Saúdská Arábie by mohla prodat stovky miliard aktiv a dluhopisů US ministerstva financí v dolarech v případě, že vláda Spojených států zveřejní oněch 28 utajených stránek ze zprávy o 11/9 – WTC nebo pokud povolí rodinám obětí 11/9 WTC žalovat Saúdskou Arábii.

http://www.upi.com/Top_News/US/2016/04/16/Saudis-threaten-sell-off-of-US-assets-if-911-suits-are-allowed/2251460849902/

Nicméně, Saúdská Arábie nemá již tuto možnost a místo toho, jsme zjistili, že jejich podíly v USA již byly zabaveny. S pomocí Turecka a Izraele by je USA a Rusko mohli rozmáčknout jako havět v případě, že se postaví proti konfiskaci.

Ve skutečnosti, podle zdrojů Pentagonu, navštíví prezident Obama Saúdskou Arábii tento týden a přečte jim napomenutí, přičemž se je pokusí donutit ukončit svou trestnou činnost po celém světě. Kromě toho Obama zveřejní oněch důležitých 28 stran po svém návratu z návštěvy, zdroje říkají.

Zatímco Obama navštíví Saúdskou Arábii, byl izraelský premiér Benjamin Netanjahu, povolán do Moskvy. Tam mu bude řečeno, aby vrátil Golanské výšiny Sýrii a splnil všechny ostatních rezoluce OSN týkající se Izraele, jinak bude čelit sankcím, a že „všechny možnosti jsou na stole“. To by mohlo znamenat úplnou blokádu Izraele. Kromě toho, zdroje říkají, že Obama, podporován americkou armádou, nepoužije obvyklé veto USA, aby zachránit Izrael od sankcí OSN.

Zdroje říkají, že Rusové také požádali o vrácení zlata ukradeného Rothschildy ruské carské rodině, skutečných vládců Israele. V knihovně Bank of Japan mají zprávu o japonských válečných lodích, které přijely do Vladivostoku v roce 1918 na 10 tun carského zlata evakuovaného před komunisty, aby ho nemohli dostat. Toto zlato bylo, podle Bank of Japan, později posláno do Londýna. To je zřejmě jen špička ledovce ukradeného ruského zlata.

Když už mluvíme o ukradeném zlatu, tam je živo v souvislosti s pasovaným zlatem v Indonésii. Tento týden je indonéský prezident, Joko Widodo (Jokowi), na návštěvě v Německu, Velké Británii, Belgii a Nizozemsku, aby mimo jiné diskutoval o indonéském zlatu. Zdroje CIA v Indonésii říkají, že zlato bylo přivezeno japonci v tom smyslu, že bylo ukradené z jiných asijských zemí, které nyní požadují stejná práva. Evropané také prahnou po zlatě. Fotografie indonéského zlata můžou být zájemcům k dispozici, říkají zdroje. V každém případě a na konci dne je pravděpodobné, že chybí dohoda mezi Pentagonem, Bílými Klobouky (SDB) a Číňany, jak toto vyřešit.

Veřejné znamení, že Bílé Klobouky, USA a Číňané již dosáhli dohod může být potvrzeno tím, že v minulém týdnu Asijské Investicní a Infrastrukturní Banka, řízená čínou a Světová banka pod kontrolou Spojených států oznámili svůj první společně financovaný projekt.

http://news.xinhuanet.com/english/2016-04/14/c_135277902.htm

Dalším krokem je ohromně zvýšit investice miliard do bilionů dolarů.

Další smlouva v různém stádiu rozpracovanosti mezi SDB a čínou se týká Japonska. Obě strany se dohodly, že premiér Šinzó Abe, který poslouchá bratry Agnelliovy a Evelyna de Rothschild, musí jít. Zdroje zapojené do jednání říkají, že Číňané tlačili na politika a silného lídra Ichiro Ozawu, ale ten byl, pro lidi z Pentagonu, příliš anti-americký. Z tohoto důvodu, je televizní talent a bývalý guvernér prefektury Mijazaki, Hideo Higashikokubaru, považován za lepší náhražku Abeho. Zdroje také říkají, že Higashikokubaru bude předsedat jubileu a přerozdělování majetku a aktiv.

Dalším vývoje je, že Japonsko se nyní připravuje legalizovat marihuanu a dát plnou kontrolu nad výdělkem vyplývající z výkonu činnosti asijským tajným společnostem.

Otsuka Pharmaceuticals, chce být mezitím významným hráčem v průmyslu lékařské marihuany, říkají zdroje z tajných asijských společností.

A když už jsme na téma Japonska, zdá se, že zemětřesení, které bylo minulý týden v jižním Japonsku, podle seismografu a dalších testů, bylo přirozené. Sopečný Ohňový kruh kolem Pacifické pánve je velmi aktivní, protože se v Tichém oceánu, podle zdrojů zednarské lóze P2 objevuje nový kontinent. To se samozřejm nestane přes noc, ale nyní se v regionu rodí nové ostrovy.

Zdroj: [1][2][3]

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.