Muž ztratil pulz na 45 minut, pak se probudil s neuvěřitelnou vizí posmrtného života

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 116525

Řidič kamionu v Ohiu šokoval nemocniční personál, když se hodinu poté, co ztratil pulz v návaznosti na infarkt, probudil s tvrzením, že viděl svůj posmrtný život.

Brian Miller, 41, otevíral víko kontejneru, když si uvědomil, že je něco špatně. Jsem řidič kamionu a myslím si, že mám infarkt, okamžitě volal na 911 a to řekl operátorovi.

Jakmile byl převezen do místní nemocnice, kde se ho lékaři pokusili oživit, příliš se jeho zdravotní stav nepovedlo stabilizovat. Neměl tepovou frekvenci, neměl krevní tlak, neměl pulz, řekl ICU zdravotní sestra Emily Bishop. 

Doktor provedl silný, tvrdý a rychlý CPR a snažil se Millera 4krát oživit, ale neúspěšně.

To bylo ve chvíli, kdy o tom Miller tvrdil, že se odebral do nebeského světa. Jediná věc, na kterou si vzpomínám, je, že jsem viděl světlo a šel za ním.

Popsal, jak kráčel cestou lemovanou květy směrem ke světlu, až narazil k nevlastní matce, která nedávno zemřela. Byla to ta nejkrásnější věc, když jsem ji viděl, bylo to jako první den, když jsem ji potkal a ona vypadala tak šťastně.

Miller si uvědomil, že  ho vzala za ruku a řekla mu, že to ještě není jeho čas, že tam ještě nemusí být, že se musí dostat zpátky a udělat ještě hodně věcí.

Po 45 minutách se jeho pulz vrátil, řekla Dr. Bishop. Jeho mozek neměl kyslík po dobu 45 minut, skutečnost, že chodí, směje se, že může cokoli, je úžasná.

On je rád, že je mezi živými, Miller říká, že teď existuje jedna věc, kterou si je jistý: Tam někde je posmrtný život a lidé v to potřebují věřit, že každý má ten svůj čas.

Zdroj: pix.com

  • Přečtěte si nové číslo jedinečného časopisu Vědomí - ZDE -
  • Loading...

    Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.