Neuvěřitelné záběry: Armáda natočila UFO, které vyletělo z moře

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 25578

Video ukazuje záběry letícího objektu, který se vynořil z moře a následně se rozdělil na dva samostatné objekty.

Videozáznam by měl pocházet z paluby letadla US Department of Homeland Security (DHS) – Amerického oddělení domácí bezpečnosti. Skupina, která si říká Koalice pro ufologii (Coalition of Ufology – SCU) tvrdí, že video bylo natočeno právě z DHS. Prohlašují, že video získali od oficiálního zdroje.

Na záběru můžeme vidět letící objekt pohybující se velkou rychlostí přes celý záběr. SCU uvádí, že sledovaný objekt nemůže být dron, pták, balon a ani jiné (konvenční) letadlo. Odhadují, že UFO se pohybovalo rychlostí 145 km/h pod vodou a 193 km/h ve vzduchu.

Bývalý člen Britského ministerstva obrany pracující na monitorování UFO, Nick Pope, o videozáznamu uvedl, že je „fascinující“.

Nick Pope:

Za předpokladu, že nejde o nějaký chytrý hoax (což v dnešní době nelze vyloučit), jde fascinující záběry. Pokud bychom se pokoušeli hledat nějaké konvenční vysvětlení, muselo by jít o nějaký nový typ dronu. To ale nedává vysvětlení pro přechod z moře do vzduchu a rozdělení objektu na dva samostatné.

Dále ještě uvedl, že tento druh filmu patří k těm, které odborníci sledují s velkým vzrušením a zájmem.

Zdroj: suenne.cz

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.