16 známých osobností, které byly zabity „illumináty“

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 28161

Seznam lidí, které zabili „illumináti“, není zrovna nejkratší.

Illumináti jsou tajnou společností, která kontroluje všechny události.

Mají především velký vliv v zábavním průmyslu. Říká se, že členové musí projevit velkorysost společnosti v podobě krevní oběti - že by to byla odpověď na smrt tolika lidí? Touha pro získání vyšší hodnosti a slávy?

1. Michael Jackson

Zemřel 25.června 2009, jen pár dní před jeho comebackem. Dlouho se myslelo, že patří mezi illumináty, dokud nezačal mluvit proti illuminátům. Před svou smrtí začal vystupovat právě proti společnostem, které se snaží co nejvíce kontrolovat události v zábavním průmyslu. Michaelova sestra La Toya řekla, že často mluvil o tom, že jej chtěli zabít.

2. John Lennon

John Lennon byl viděn jako velká hrozba pro vládnoucí vrstvu. INS ho chtěli deportovat. A FBI ho měli pod kontrolou. Lennon se často vyslovoval proti zlu průmyslu.

3. John F. Kennedy

Předpokládá se, že dříve pracoval s illumináty, když se ale začal bránit a obracet se proti nim, illumináti řídili průběh atentátu na něj. Byl zabit 22.listopadu 1963 a jeho vražda byla předmětem mnoha konspiračních teorií po celá desetiletí.

4. Martin Luther King, Jr.

Byl pro illumináty velkou hrozbou, protože byl velmi vlivným člověkem. Když se začal vyjadřovat proti válce ve Vietnamu, která byla finančně výhodná pro mnoho společností, illumináti jej nechali zabít, stalo se tak 4.dubna 1968.

5. Abraham Lincoln

Viděl podniky a korporace jako velkou hrozbu pro něj a jižní konfederaci. 15. dubna 1865 illumináti připravili jeho vraždu, aby nemohl mluvit proti nim.

6. Kurt Cobain

Měl být využíván jako kontrolní mysl, ovšem Kurt Cobain se bránil slávě, a tak musel být odstraněn. Zastřelil se 5. dubna 1994, bylo to označeno jako sebevražda, ale mnoho lidí si myslí něco jiného a pochybuje o sebevraždě.

7. Jim Morrison

Měl být příznivcem illuminátů, dokonce si někteří myslí, že jeho smrt byla jen fingovaná a že mu k tomu dopomohli právě illumináti. Údajně zemřel na infarkt 3. července 1971.

8. John F. Kennedy, Jr.

Mnoho lidí věří, že byl zabit illumináty (stejně jako jeho otec). Proč? Zdá se, že měl informace, které usvědčovaly CIA z toho, že se podílela na atentátu. Na zveřejnění této informace se připravoval v okamžiku jeho smrti. Zemřel při letecké havárii 16. července 1999.

9. Robert F. Kennedy

Byl velkou hrozbou kvůli odmítání války ve Vietnamu. Po zavraždění jeho bratra vzniklo společenské přesvědčení, že on bude dalším prezidentem. Byl zabit 6. června 1968.

10. Malcolm X

Byl velmi vlivný jako mnoho osobností, které illumináti kvůli tomuto odstranili. Navíc podporoval vzpouru proti mocenských strukturám pomocí extrémních opatření. Byl tedy zavražděn 21. února 1965.

11. Frank Zappa

První pokus o jeho zabití přišel na jeho koncertě v roce 1971, když byl napaden na vlastním koncertě. Zemřel ale 4. prosince 1993, kdy (jak jsou mnozí přesvědčení) mu byla injekčně do těla vpravena rakovina.

12. Bob Marley

Bob Marley byl velkou hrozbou. Ovlivňoval totiž lidi po celém světě, kde svou hudbou a láskou šířil mír, pohodu a klid, což se nevešlo do tabulek illuminátů, do jejich koncepce představ o systému.

13. Diana, princezna z Walesu

Britská královská rodina je nedílnou součástí společnosti illumínátů. Fakt, že se princezna Diana a princ Charles oddělili, byl ostudou pro Royals. Byla tedy zabita při autonehodě 31. srpna 1997.

14. Bruce Lee

Bruce Lee často mluvil o pronásledování démonem. Jeho smrt byla podezřelá a původcem se zdála být společnost illuminátů. Zemřel na alergickou reakci na předepsané pilulky 20. července 1973.

15. Jimi Hendrix

Byl označen jako podvratná osoba vlády USA, která zaměstnává mnoho členů illuminátů. Byl velmi paranoidní ve dnech, které vedly ke smrti. Často mluvil o smrti před tím, než dosáhl věku 30 let.

16. Tupac Amaru Shakur

Tupac byl jedním z nejvíce milovaných rapperů všech dob po celém světě. A také byl jedním z mála, který odhalil ilumináty. Jakým způsobem se dozvěděl o falešném hudebním průmyslu? Navíc je autorem termínu KILLUMINATI, což byl především důvod, proč musel zemřít. Zabit byl v noci 7. září 1996.

Zdroj: [1][2]

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.