Dr. Eric Norton, který pracuje pro NASA údajně zaregistroval flotilu neznámých lodí

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 10911

Dr. Eric Norton, který pro NASA monitoroval po dobu 12 let blízkozemní objekty, tvrdí, že ve vesmíru údajně zaregistroval i flotilu mimozemských lodí.

22. ledna 2013 pozoroval skupinu neznámých objektů teleskopem z MacDonaldovy observatoře v Texasu.

„Šlo o trojrozměrné objekty pohybující se sluneční soustavou,“ řekl Norton. Podle něj bylo zřejmé, že jde o vyspělou techniku. Spolu s kolegy letku pozoroval po dobu tří měsíců a odhadl, že za tuto dobu urazila několik miliónů kilometrů. Podle spektroskopického měření byly lodě zhotoveny z materiálů, které jsou tisíckrát tvrdší než materiály vyrobené na Zemi. Pozorování v infračerveném spektru zase odhalilo, že kosmické záření odklání nějaké energetické pole, podobné magnetickému poli Země. Když se flotila UFO dostala do blízkosti Marsu, bylo patrné, že je zformována do tvaru písmene L. Jenže pak letka zničehonic zmizela. „Nevěděli jsme, co se děje a kam všechno zmizelo,“ uvedl Norton. „Podle mých výpočtů se flotila měla dostat do blízkosti Země. Takhle ale nebylo jasné, zda je pořád v našem sousedství, nebo již opustila sluneční soustavu.“

Rok poté, kdy už byl Norton mimo službu, se od bývalých kolegů dozvěděl, že jedno z plavidel přistálo na Měsíci. Jeho snímek tam pořídila lunární sonda LRO. Ministerstvo obrany USA vyslalo 15. ledna 2014 ze základny Wallops tři rakety Terrier Orion, které měly místo přistání prozkoumat. Celá mise byla označena za přísně tajnou a veřejnost o ní neměla být informována. Víc o tom proto neví ani Norton. Pouze se domnívá, že americká vláda udělá vše pro to, aby před námi událost takového významu skryla.

Zdroj: procproto.cz

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.