Odtajněné dokumenty FBI potvrzují existenci mimozemšťanů

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 16866

Americký úřad pro vyšetřování FBI uvedl, že má důkazy o tom, že náš svět navštěvují hosté z jiných světů. Tato zpráva je hodně překvapující – o otázky tohoto druhu se v FBI nikdy oficiálně nezajímali a se skeptickým nadhledem je přenechávali ufologům a milovníkům záhad. Podle všeho jsou ale mnohé hollywoodské sci-fi filmy založeny na skutečných událostech, a to díky tomu, že některé utajované materiály unikly z FBI na veřejnost.

V roce 2011 byla odtajněna zpráva zvláštního agenta FBI, kterou vypracoval v roce 1947. Dotyčný podplukovník, jehož jméno zůstalo z „důvodů národní bezpečnosti“ utajeno, shromažďoval informace o pozorování UFO po dobu několika let. Podle tohoto dokumentu naši planetu skutečně navštěvují zástupci z jiných světů. Pocházejí nejen z jiných planet, ale i z jiných dimenzí, které existují paralelně s naším fyzickým vesmírem.

 

Zde jsou některé z bodů, které zpráva obsahuje:

Některé létající disky jsou řízené posádkou, jiné jsou dálkově ovládány.

Jejich mise je mírová.

Mimozemšťané vypadají jako lidé, jsou ale mnohem větší.

Jejich svět je s naším těsně svázán. Nicméně my tento svět nejsme schopni vnímat.

Jejich těla i létající stroje se automaticky materializují na frekvencích, které jsou vlastní našemu fyzickému světu.

Jejich disky používají ke své ochraně energetické záření, které může okamžitě zničit jakýkoli objekt, jenž by na ně zaútočil. Kdykoli se mohou odmaterializovat do své původní podoby, neboli pro naše oči beze stopy zmizí.

S jejich světem nemůžeme komunikovat prostřednictvím rádiových signálů. Možné to bude zřejmě v budoucnosti, pokud vyvineme speciální systémy, které budou schopny přijímat jejich signály za pomoci radarů.

V závěru zprávy dále stojí: Jedna z jejich lodí je protáhlého oválného tvaru. Povrch je vyroben z neznámého žáruvzdorného kovu nebo slitiny. Loď je řízena z přední části, uprostřed je laboratoř a v zadní části je zbraň v podobě energetického agregátu, který dokáže vyslat silný paprsek ničivé síly.

Zdroj: procproto.cz

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.