Co je v Adenském zálivu? Proslýchá se, že Hvězdná brána

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 27909

Kruhy v obilí, zajímavé obrazce - existuje mnoho domněnek, co tyto obrazce znamenají. Co je ale pravda?

V Adenském zálivu se takovéto obrazce také objevily. Vzešlo také upozornění, že se jedná o magnetický vír, který předchází globálním katastrofám, co se týče počasí. A jelikož je Adenský záliv jednou z nejdůležitějších vodních cest, vyvstává otázka, co se za tímto tajemným vírem opravdu skrývá.

Pozornost mu byla věnována od roku 2000, tehdy Američané také postavili základnu, ze které by mohli být co nejblíže tomuto úkazu, a to ve městě Djibouti.

Roku 2008 však přišlo mimořádné varování pro celý svět! Amerika tak nabídla své námořnické síly pro ochranu před Somálskými piráty v Adenském zálivu - příčina však byla poněkud jiná.

Vír expadnuje, předchází tomu ve většině zemětřesení a aktivita litosférických desek je dosti silná. Jako následek vznikají také podivuhodné změny v počasí - V Británii kvůli sněhovým kalamitám vznikají dopravní kolapsy, taktéž v Německu či Číně jsou překvapení z nepřiměřených teplot, Amerika také pociťuje zvýšení bouřkové intenzity a frekvence.

Co se přesně skrývá za tímto úkazem v Adenském zálivu? Možná bychom se to dozvěděli prostřednictvím stránky WikiLeaks, kterou založil Julian Assange, který vyhrožoval, že světu ukáže tajné dokumenty a vyvolá tak světovou paniku. Byl na něj vydán zatykač, otázkou tedy je, zda se někdy dozvíme pravdu...

Zdroj: spunworks.com

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.