Fyzik Bob Lazar: Opravoval jsem pro armádu loď mimozemšťanů

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 12716

Robert Lazar je muž, který přišel s tvrzením, že léta pracoval na tajné vojenské základně, kde vyvíjel antigravitační motory a spatřil zde také mimozemské létající talíře a další technologie. Jeho podrobné popisy vzbudily velký rozruch, ale také nedůvěru.

 Tajná vojenská základna Oblast 51 (Area 51) v Nevadské poušti u Groom Lake je dodnes obestřena řadou záhad. Zjednodušeně by se dalo říct, že podle konspirátorů jsou zde uskladněny mimozemské technologie, které jsou zde také testovány a vyvíjeny. Přesně s tímto tvrzením předstoupil v roce 1989 před televizního reportéra George Kanappa jistý fyzik jménem Robert Lazar. Strhl se obrovský poprask.

Lazar přímo ve vysílání místní televize tvrdil, že pracoval v přísně tajném zařízení označeném jako S4, velmi blízko tajné základny Area 51 poblíž Paproose Lake. Pracoval zde v letech 1988 a 1989 na vývoji mimozemské lodi a její pohonné jednotky. Na vlastní oči viděl v hangárech devět létajících talířů. Četl nejrůznější manuály o mimozemské přitomnosti na Zemi a jejím utajení. Na jednom z devíti talířů pracoval a byl několikrát uvnitř. Detailně popsal jeho pohon, který stál na bázi látky 115. Je to supertěžký prvek, který zatím lidstvo neumí vyrobit, nebo o tom alespoň neexistuje žádný důkaz. Podle Lazara tento prvek pochází z jiných galaxií a slouží mimozemským lodím jako palivo. Prvek vyvolává silné gravitační pole, které obklopuje celou loď. Lazar sice nikdy neviděl přímo žádného mimozemšťana, ale v dokumentech, které se mu dostaly do rukou, se o nich mluvilo. Jednou prý na okamžik spatřil malou postavu, která rozhodně nebyla člověk, ale neměl čas si ji jakkoliv prohlédnout. Musel podepsat prohlášení, že o ničem z toho, co viděl, nebude nikdy mluvit. Svým vystoupením v televizi toto prohlášení samozřejmě porušil.

Následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Lazara vyhodili ihned z práce. Začala se prošetřovat nejen jeho tvrzení, ale i jeho život. A ten měl četné mezery. Lazar podle svých slov pracoval předtím v mezinárodních laboratořích v Los Alamos, ale nikdo ho tam neznal. Stejně tak neexistují žádné záznamy o jeho údajném studiu na MIT a CalTechu. Vlastně se nepodařilo o jeho profesním a odborném životě ověřit vůbec nic. Jenže Lazar tvrdí, že je to dílem vlády, která se ho po jeho odhaleních rozhodla zdiskreditovat a zlikvidovala jakékoliv důkazy o tom, co říká nebo čím byl.

Výzkumné centrum S-4 je celé ukryto ve skále Lazar dokonce šel na detektor lži, ale výsledky nebyly nijak průkazné. Do dnešních dnů se nepodařilo potvrdit nic z toho, co říkal. Na druhou stranu podrobnosti o fungování supertajných zařízení, které Lazar uvedl, si těžko mohl někde přečíst nebo vymyslet. Detailně například popsal proceduru, kdy odlétal neoznačeným letadlem společně s dalšími pracovníky přímo do výzkumného střediska, nebo bezpečnostní opatření i technické vybavení centra. Na svých slovech vždy trval, přestože byl částí veřejnosti i médií označován za blázna nebo lháře. I tábor jeho příznivců z řad ufologů a konspirátorů je velmi početný. Zůstává však jediná otázka, mluvil Lazar pravdu?

Zdroj: [svobodnenoviny.eu][2]

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.