Bylo zemětřesení v Nepálu uměle vytvořeno?

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 15676

Zemětřesení v Nepálu mělo stejný kruhový pohyb, o němž hovoří čtenáři v Japonsku. Z Bylo nesporně vytvořeno uměle. Pokud nevíte z minulých článku na tomto webu, o co jde, musíte si přečíst maily z Japonska, skutečná stanoviska, odkazy jsou níže v článku.

Klíčová informace: malá hloubka vzniku zemětřesení, 11 km, je charakteristickým znakem pro stroj na vyvolání zemětřesení (pozn. Orgonet: říkejme mu třeba HAARP). Nepál leží v nadmořské výšce až 6 000 m i výše, což znamená, že „zemětřesení“ vzniklo pouhé 4 kilometry pod úrovní hladiny moře. Nemožné! (Pozn. Orgonet: Tady vím, že si to budete přepočítávat, nevěřící v HAARP budou argumentovat, že jim to vychází jinak. - Někde (http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Nepal_earthquake) se udává ohnisko 15 km pod povrchem. Pořád je to velmi a velmi mělké … jako mělké se označuje zemětřesení do 60 km pod povrchem, a čím mělčí, tím ničivější...

Umělá zemětřesení a přirozená zemětřesení vyvolávají rozdílný pocit. Lidé, kteří dobře znají přirozená zemětřesení, při prvním pocitu vůbec nepoznají, že jde o zemětřesení, jenom se diví, proč začali mít pocit, že země se jakoby točí, anebo jako by uklouzli na něčem mazlavém, nebo že svět je najednou jakoby z želatiny.

Když jsem cítil umělé zemětřesení v r. 2012 v Chiapasu (stát na jihu Mexika), bylo to jako něco tekutého a mazlavého, nejprve se pohnul východ, pak sever, pak západ, a měl jsem pocit, že to se mnou klouže. Předtím jsem zažil jiná zemětřesení, ale ten pocit nebyl stejný.

Další den se ukázalo, že v Chiapasu v tu dobu probíhalo cvičení na zemětřesení, zaměřené na přesně stejnou sílu, čas a místo, kde k němu skutečně došlo (http://deadlinelive.info/2012/03/22/chiapas-governor-6-minutes-before-earthquake-were-ready-for-the-mega-earthquake-drill/) , a když k němu došlo, lidé právě byli v plném běhu cvičení na zemětřesení, a byli venku z budov. Zajímavost: Dcera presidenta Obamy byla právě v epicentru na jarních prázdninách.

Na obrázku je leták o cvičení na zemětřesení, který byl vydán dva týdny před zemětřesením v Chiapasu.

Státní systém civilní ochrany (mexického) státu Chiapas. Megasimulace. 20. března 2012. Scénář: Přítomnost a účinky zemětřesení 7,9° Richterovy stupnice. Účast: Veškerá populace, školy a nemocnice soukromé i veřejné; podniky a organizace soukromého i veřejného sektoru a veškeré ostatní instituce. Začátek simulace: 12.00. Předtím: Informace o evakuaci a shromaždištích. Během: ve 12.00 zastavit všechny aktivity a provést evakuaci na shromaždiště, a tam zůstat do 13.00. Po: zprávy o účasti, o výsledcích a pozorování podat na telefonní čísla: xxxx.

Je zajímavé, že týden před zemětřesením v Nepálu se v Káthmandú konala velká mezinárodní konference o připravenosti na zemětřesení, a údolí Káthmandú bylo označeno jako vysoce riziková oblast. Experti zase věděli ... více čtěte zde: http://abcnews.go.com/International/wireStory/experts-gathered-nepal-week-ago-ready-earthquake-30584089?cid=fb_share

Z článku o konferenci: "Experti na zemětřesení věděli, že toto ničivé zemětřesení přijde.“ „1,5 miliónu lidí žijících v údolí Kathmandu, kde je roční přírůstek populace 6,5% a jedna z nejvyšších hustot obyvatelstva na světě, zcela jasně žilo ve vážném a stále rostoucím riziku zemětřesení. Bylo také jasné, že pokud tam dojde k zemětřesení, bude to znamenat velké ztráty na životech, velkou škodu na strukturách a ekonomické problémy, větší než kdykoli v minulosti“.

A dnes jsem dostal další překvapení: post z Facebooku od někoho, kdo tam byl. Píše se tam: „Zde v základním táboře jsme nejprve cítili malé otřesy, potom se země začala zdát jako želé, jak jí procházely vlny skrze skály pod našima nohama. Horolezci vylezli ze stanů a snažili se pochopit, co to vlastně cítí.“

No vida, a podívejme se na to, co mi lidé poslali z Japonska během onoho umělého „zemětřesení“, které mělo zakrýt umělou nukleární tsunami 11. 3. 2011, co zaplavila Fukušimu.

„Ahoj Jime. Dnes ráno jsme měli zemětřesení o síle 6,7. Zase to byl divný pohyb.“

„První „otřes“ byl, když jsem seděl v kanceláři plné Japonců. Řekl jsem „jishin (zemětřesení)“ … a oni řekli: Ne, to není zemětřesení … ale bylo, jenom mělo divný vlnitý pohyb. Japonci vědí, jak vypadá normální zemětřesení, a když ho ucítili, řekli, že to NENÍ zemětřesení. Mělo 7,4 Richtera. Takže, co to bylo, když to pohybovalo zemí tolik, že naměřili 7,4, a Japonci to nenazvali zemětřesením?“

„Ano, „mazlavé“ je dobrý výraz. Už tady žiji 17 let a cítil jsem mnoho zemětřesení, ale žádné nebylo mazlavé, tekuté. Mnoha lidem bylo špatně od žaludku a měli symptomy závrati … desorientace na mnoho týdnů. Všiml jsem si, když jsem se koupal ve vaně (bál jsem se to udělat), voda ve vaně vibrovala … stálá vibrace. Tu jsem viděl i ve svých akváriích.“ Můj komentář: Stroj na výrobu zemětřesení mohou prostě nechat v chodu a udržovat vibrace tak dlouho, jak chtějí.

Přečtěte si více svědectví o zemětřesení v Japonsku 11. 3. zde: http://www.jimstonefreelance.com/mails.html Pomůže vám to rozlišit, kdy je zemětřesení přírodní a kdy je to podvod vyrobený lidskou rukou.

Dodatek Orgonet 1: Video z dronu - zkáza Kathmandu

Zdroj: [1][2]

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.