Astronaut z NASA šokoval svět: Viděl jsem, co jsem neměl, třímetrového mimozemšťana!

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 56117

Veterán z Národního úřad pro letectví a vesmír (NASA) tvrdí, že na vlastní oči viděl mimozemšťana. Mělo se tak stát během mise do kosmu před 24 lety. Setkání bylo prý součástí spiknutí americké vlády a obyvatel jiných planet.

Clark C. McClelland byl zaměstnancem NASA 35 let. Podle vlastních slov spolupracoval na více než 650 misích jako Apollo, Mercury a také stál u vzniku Mezinárodní vesmírné stanice (ISS) a programu Space Shuttle.

Před časem prohlásil, že když v roce 1991 sledoval let kosmické lodi z Kennedyho vesmírného střediska na Floridě, spatřil něco, co vidět neměl. Téměř tři metry vysokého mimozemšťana humanoidního tvaru. Měl "dvě ruce, dvě nohy, štíhlý trup a hlavu přiměřenou své tělesné konstrukci" a komunikoval s dvěma astronauty v nákladovém prostoru raketoplánu. Neobvyklé setkání prý trvalo přesně jednu minutu a sedm sekund. Bývalý inženýr také tvrdí, že hned vedle byla na orbitě "zaparkována" i mimozemská loď.

V této souvislosti se proto objevila konspirace, podle níž se světoví lídři spojili s mimozemšťany a vytvořili jednu ligu. "Nejsem blázen. Poznám mimozemské plavidlo, když ho vidím. Mimozemšťané žijí na Zemi, procházejí se mezi námi. Možná jsou dokonce asimilováni v některých pozemských vládách," uvedl McClelland, který je expertem na vizuální rozeznávání kosmických lodí.

Přestože McClelland svůj příběh poprvé zveřejnil v červenci 2008 na svých stránkách Stargate Chronicles, NASA ho dosud nepopřela, což hraje do karet UFO nadšencům a všem milovníkům konspirací. Ti mj prohlašují, že USA světu zatajují důležité informace, že mají tajnou vojenskou alianci, a že Mezinárodní vesmírnou stanici využívají na setkání s příslušníky mimozemské rasy. McClellandovo svědectví by tak mohlo poskytnout důkazy o tom, že NASA úmyslně potlačuje informace o kontaktu s mimozemšťany. Loni mělo například ke kontaktu mezi nimi a ISS. NASA však vzápětí přímý přenos přerušila. Bývalý expert Národní agentury pro letectví a vesmír v této souvislosti uvedl, že americká vláda mu přestala vyplácet penzi, takže momentálně prý žije jen ze sociálních dávek.

McClelland byl osobním přítelem astronauta NASA Edgara Mitchella, pilota lunárního modulu Apollo 14, který byl zároveň šestým člověkem na Měsíci. Mitchell se proslavil podobně jako jeho kolega, když v minulosti prohlásil, že "si je na 90 procent jistý, že mnohé z tisíců neidentifikovaných létajících objektů, které byly zpozorovány od 40. letech minulého století, patří návštěvníkům z jiných planet".

Zdroj: [1][2]

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.