3 mrazivé příběhy dětí, které potvrzují reinkarnaci

Napsal Svět kolem nás dne . Kategorie Kontroverzní realita Počet zobrazení:: 38423

Minulé životy (dětí) jsou stále častějším předmětem vědeckých a psychiatrických studií, které se snaží dokázat existenci našeho vědomí i po smrti.

Průkopníkem v oblasti výzkumu reinkarnace byl Dr.Ian Stevenson, který se v 60.letech zajímal o tisíce lidí, jež měli vzpomínky na minulé životy. Dr.Stevenson zjistil, že útržky z minulých životů jsou daleko častější u dětí. Jeho kolega, Dr. Jim B.Tucker, profesor z university ve Virginii, sepsal přes 2500 studií o reinkarnaci, které dokumentují vzpomínky malých dětí na jejich předchozí životy.

Mimo vzpomínek si lidé mohou přenést z jednoho těla do ruhého i fyzické rysy. Dr.Tucker poznamenává, že okolo 20% dětí, s kterými pracoval, si pamatují i časoprostor, ve kterém se nacházely mezi smrtí a reinkarnací do nového těla.

Tyto tři neuvěřitelné příběhy Vás možná donutí přemýšlet o tom, zda duše a lidské vědomí skutečně „zemře“ i s tělem.

JAMES LEININGER


Příběh Jamese Leiningera je opravdu strhující. Téměř již od narození byl James posedlý letadly a už jako hodně malý mýval noční můry o létání, zbraních anebo pádu letadla. Krátce po těchto hrůzných snech se Jamesovi začaly vyvolávat vzpomínky na jeho předchozí život bojového pilota. Nakonec byl James schopná vzpomenout si i na několik detailů jako například: jeho jméno James M. Huston Jr.; název jeho letadla Natoma; jméno jeho kopilota anebo fakt, že byl sestřelen v Iwo Jima. Jamesův otec pak dokázal vyhledat Hustnova kopilota Jacka Larsona a Hustnovu sestru. James byl schopen si vzpomenout na tolik společných momentů, že jeho „bývalá“ rodina neměla důvod mu nevěřit. Zkoukněte toto video a nebudete ani vteřinu pochybovat o tom, že se James Leininger reinkarnoval z Jamese M. Hustona.

EDWARD AUSTRIAN


Edward Austrian je dalším příkladem reinkarnace. Už od dětství měl Edward fóbie z tmavého, mlhavého a sychravého počasí, které často způsobovalo, že měl zdravotní problémy s krkem. Co ale dělá tyto problémy zajímavé je fakt, který Edward identifikoval jako důvod jeho problémů. Když mu byly 4 roky, Edwardovi se udělala cysta v jeho krku a byl odvezen na chirurgii. Po operaci se chlapec svěřil své matce Patricii se svými vzpomínkami na minulý život vojáka Jamese. Bylo mu 18 let, když byl během války střelen do krku a následně zemřel. Po tomto rozpomnění mu cysta úplně zmizela, což jeho doktor nikdy neuměl vysvětlit.

GUS TAYLOR


Gus Taylor se začal rozpomínat na jeho minulý život jako jeho dědeček Augie, když mu bylo 18 měsíců. Když mu jeho otec vyměňoval plínku, řekl mu, že už mu ji kdysi měnil. Jako většina rodičů na to Gusův otec nebral dlouho ohled. Až do jednoho večera o pár let později, když Gusovi byly 4 roky a prohlížel si s rodiči staré fotky jeho dědečka. I přesto, že Gus fotky nikdy neviděl, vždy poznal svého dědečka, dokonce i jako malého chlapce ve skupině, anebo jeho auto. Co jeho rodiče ale přinutilo mu opravdu uvěřit byl fakt, že si Gus vzpomněl na to, že sestra jeho dědečka, potažmo tedy jeho samého, byla zavražděna. To byla informace, kterou mu rodiče nikdy neřekli.

Zdroj: uvamagazine.org

Komentáře:

Loading...

Webový portál Svethostingu.info ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.